Martin Lindhof Simonsen

Mobiludvikler
Martin Simonsen

Kompetencer

Martin er perfektionist til fingerspidserne, og dette gælder også, når han programmerer. Han er logisk anlagt, og det er et af kendetegnene ved hans kodestil.

Martins spidskompetence ligger inden for app udvikling og her særligt iOS-udvikling med Swift.

Han er ligeledes stærk i Java og har erfaring med MSSQL, HTML, CSS, JavaScript (inkl. jQuery, Ajax og Node.js) samt MongoDB.

Uddannelse & erfaring

Martin er ansat som praktikant i Makeable, mens han uddanner sig til datamatiker på Erhvervsakademi Aarhus. Her er han i gang med det femte og sidste semester. I løbet af fjerde semester fandt han sin passion for app udvikling, hvor han havde både iOS og Android som valgfag.

Et højt fagligt niveau samt et godt kollegaskab var hovedårsagerne til, at han valgte at søge stillingen som praktikant hos Makeable.

Læs mere Luk

Offline

Når Martin ikke studerer eller arbejder, så bruger han blandt andet tid med sin pleje-lillebror Lasse, som hans forældre har haft i fuldtidspleje, siden han var helt lille. De nyder blandt andet at spille fodbold sammen, når vejret tillader det.

Martin bruger desuden en del af sin fritid på at være sammen med sine venner. De nyder blandt andet at spille onlinespil eller tage et godt gammeldags spil bordtennis.