Mads Bach Andersen

Full stack designer

Kompetencer

Mads har et solidt fokus på den gode brugeroplevelse. En oplevelse som skal skabe en øget værdi for den relevante bruger, men også altid have den forretningsmæssige vinkel for øje.

Derudover har Mads en iver efter at levere en moderne og ikke mindst gennemtænkt løsning, der matcher opgavens overordnede vision. Han skæver altid til de nyeste design- og interaktionstendenser. Og så undersøger han ofte hvordan innovative løsninger fra andre brancher kan benyttes i nye situationer.

Uddannelse & erfaring

Mads har en bachelor i IT & Produktudvikling med fokus på brugeroplevelsen samt en kandidat i Digital Design fra Aarhus Universitet.

Derudover har Mads en stor passion for iværksætteri, og har gennem flere startups opbygget kompetencer indenfor forretningsudvikling, brugerinddragelse, branding, design af platforme og systemer, og dermed de overordnede produktudviklingsfærdigheder.

Udover erfaringen indenfor iværksætteri har Mads arbejdet som UX designer og som freelancer på flere mindre og større projekter indenfor web og app udvikling.

Læs mere Luk

Offline

I fritiden går tiden med at læse op på de nyeste gadgets og læse eller se anmeldelser. Interessen dækker ligeledes over de nyeste biler og dertilhørende teknologi. Fodbolden bliver også fulgt nøje, når tiden er til det. Her foretrækker han især Premier League og Liverpool FC.

Afslapning, gåture eller en serie sammen med kæresten er også i høj kurs. Spørger du Mads findes der faktisk ikke noget mere afslappende end at få en omgang frisk luft i skoven, og derefter at se det nyeste afsnit af en spændings-serie.

Mads har over årene løbet af og til, og har undervejs gennemført et halv-marathon og flere DHL-løb. Vigtigst af alt, så skal al løberiet have et mål, så motivation kan bevares over længere tid.
Forhåbentlig kan Makeables løbeklub også bidrage til at holde motivationen oppe.