Kompetencer

Når Lena arbejder med sine designs, har hun altid kunden og i sidste ende slutbrugeren i fokus. Hun har øje for detaljen, og ser ikke bare brugervenlighed som et teoretisk udtryk, men derimod en afgørende faktor i sin designproces.

Lena har altid været meget kreativ og har en skæv tankegang til designudfordringer. Den skæve tankegang udnytter hun til at komme på idéer, som ender i nye tiltag og koncepter.

Lena er især super skarp i Adobe Photoshop og Illustrator, og så har hun også meget erfaring med Sketch.

Uddannelse & erfaring

Lena er uddannet Multimediedesigner og har derudover en PBA i digital konceptudvikling. Lena har erfaring fra flere forskellige virksomheder, hvor hun har arbejdet med både sociale medier og design.

For eksempel har Lena høstet erfaring fra ECCO, hvor hun blandt andet havde ansvaret for markedsføringen på de online medier i forbindelse med ECCOs modeshow Walk In Style, der åbner modeugen i København.

Derudover har Lena været grafisk ansvarlig hos Webpilots, hvor hun blandt andet stod for kundemøder og havde ansvaret for praktikanter.

Senest har Lena arbejdet som grafiker hos Søgemedier, hvor hun ligeledes fik erfaring fra kundemøder.

Læs mere Luk

Offline

Lena er en rigtig fagnørd, så derfor går meget af fritiden med at læse om nyeste trends inden for designs.

Når hun ikke fordyber sig i sit fagområde, bruger hun ofte sin tid sammen med sin kæreste, sine veninder eller familien, hvor den ofte står på lækker rødvin og god mad, når der skal hygges. Lena er nemlig socialt anlagt og elsker at have mennesker omkring sig.

Lena besidder mærkeligt nok også ”Makeable-genet”, som præger flere på kontoret. Hun er nemlig også ramt af rejsefeber og griber enhver chance, hun får, til at rejse. Derfor kan hun blandt andet føje Australien, Zanzibar, Cuba og USA på listen over besøgte destinationer.

Lena har en plan om at skulle være fast medlem i løbeklubben, og så drømmer hun om at finde et par ekstra timer i ugen til Yoga.