Lasse Borgen

Backendudvikler

Kompetencer

Lasse arbejder struktureret og ihærdigt for at lave moderne server- og cloud-løsninger, der kan løfte web- og mobile apps til nye højder.

Som backendudvikler fokuserer Lasse primært på at lave omkostningseffektive og velstrukturerede systemer, der er skræddersyet til kundens behov. Med en erfaringsbaggrund, der dækker både bløde og hårde fag, er han klædt på til at kunne dække alle grene i en typisk development cycle.

Lasses spidskompetence ligger indenfor cloud computing med fokus på Google Cloud og Google Firebase. Hans primære udviklingsværktøjer til dette formål er NodeJS, mens hans behov indenfor frontend-programmering bliver dækket af Vue.js. Fra sin studietid har han dog også erfaring med Java, SQL, MongoDB og mobiludvikling inden for både iOS og Android.

Uddannelse & erfaring

Lasse er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Aarhus. Under uddannelsen blev han tilbudt en praktikplads og et job som studenterudvikler hos Makeable, hvor han har arbejdet lige siden.

Læs mere Luk

Offline

Når klokken er blevet fyraften, og computeren skal slukkes, slapper Lasse helst af med en lydbog i ørerne. Man kan heldigvis medbringe en lydbog hvor end man har lyst, så når vejret tillader det kan man ofte finde ham på gåben i midten af Tilst Parken.

Når inspirationen slår til kan tiden også komme til at gå med at pynte på et par hjemmesider, som han administrerer på hobbybasis.