Lars Dahl

Chefudvikler, partner
Lars Dahl

Kompetencer

Som app- og webudvikler er Lars enormt god til hurtigt at omsætte tanker og idéer til kode. Han har kendskab til en bred vifte af programmeringssprog. Derudover besidder han en grundlæggende analytisk forståelse, som gør ham i stand til hurtigt at sætte sig ind i nyt stof.

Desuden er Lars altid opdateret inden for de nyeste teknologier, herunder især integration med andre systemer som eksempelvis Facebook og Google.

Her i Makeable er vi alle enige om, at der ikke er det, Lars ikke kan udvikle. Lars selv er langt mere beskeden.

Seneste artikel skrevet af Lars

Uddannelse & erfaring

Lars har en kandidatgrad fra IT Universitetet i København inden for softwareudvikling og teknologi, hvor han specialiserede sig i moderne, kunstig intelligens. I sit speciale skrev Lars om brugen af kunstig intelligens til genoptræning af hofte- og knæpatienter.

Som Mads og Niels har Lars også en bachelorgrad i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Her specialiserede han sig i multimedier og hypermediesystemer og skrev sin bachelor om grafisk visualisering af nyheder i fællesskab med Mads og Niels.

2015 – Chefudvikler og partner i Makeable ApS.

2011-2015 – Udvikler og partner i Makeable ApS.

2007 – Selvstændig webudvikler, ogDahl
Webprogrammering, IT-drift og integration med Google og Facebook.

2007 – 2008 – Webudvikler, DCS A/S
Ansat for at relancere og effektivisere eksisterende e-commerce systemer.

2006 – 2008 – Udvikler, Pro Office A/S.
Udvikling af e-læringsmaterialer til bl.a. Politiet, LEGO og SKAT.

2006 – 2008 – IKT-medarbejder, Århus Universitet.
Rådgivning til undervisere vedrørende brugen af multimedier i undervisningen.

Læs mere Luk

Offline

Lars deler passionen for at rejse med så godt som resten af sine kollegaer. Sammen med sin familie elsker han at stryge til fremmede himmelstrøg, og særligt er det ofte Nordamerika, der kalder.

Lars satser benhårdt på at besøge alle 50 stater og har allerede sneget sig op på 33 af slagsen på de seks rejser, han har taget til Guds eget land.

Lars er vild med gadgets, hvilket han heldigvis deler med flere af kontorets medlemmer. Især kan han lufte sin fascination for de mekaniske dimser med Mads. En af de seneste tilføjelser til samlingen er en avanceret 3D-printer og adskillige håndbyggede droner.