Katrine Kvistborg

Office Manager

Kompetencer

Katrine er virksomhedens blæksprutte.

Med sin sans for struktur, koordinering og eksekvering sørger Katrine som Office Manager for at samle alle de løse ender. Frokostanretning, indkøb, mødeforplejning og diverse administrative opgaver er bare nogle af de ting, Katrine står for.

Katrines overordnede mål er, at kontoret skal fungere for alle – og at kunder, der besøger virksomheden, får den absolut bedste oplevelse.

Uddannelse & erfaring

Katrine er uddannet serviceøkonom og har en PBA i service- og oplevelsesøkonomi.

Hun har arbejdet som alt fra rejseleder og tjener til museumsformidler og eventkoordinator. Hendes største kompetencer ligger indenfor koordinering og kommunikation, og førsteklasses service er en del af hendes DNA.

Læs mere Luk

Offline

Katrine er familiemenneske med stort F og bruger så meget tid som muligt med hendes kæreste og søn. Og så er hun flyttet tilbage til barndomsbyen for at være tæt på resten af familien.

Katrine er meget kultur- og historieinteresseret og elsker at besøge museer om alt fra 2. verdenskrig til 1700-tallets adelsfolk. Derfor bliver ferie i udlandet også altid kombineret med et besøg på et museum eller en kulturinstitution. Det vigtigste er dog, at der er sol og varme, da Katrine selv mener, at hun er lidt allergisk overfor gråvejr og kulde.