Kompetencer

Jonas er en engageret og nysgerrig udvikler, som elsker udfordringer. Når Jonas løser opgaver, holder han fokus fra start til slut og har altid en konstruktiv holdning til, hvordan opgaverne bør løses og fungere fremadrettet.

Jonas befinder sig godt i både frontend og backend og har kendskab til en række forskellige programmeringssprog, herunder PHP, Node.js, Python og JavaScript.

Foruden programmering interesserer Jonas sig også for økosystemet i forhold til webudvikling, herunder opsætning, vedligeholdelse og skallering af webservere, versionsstyringskontrol, Docker samt Build- og deploy-processen.

Seneste artikel skrevet af Jonas

Uddannelse & erfaring

Som en overbygning på sin multimediedesigneruddannelse har Jonas har en professionsbachelor i webudvikling fra Erhvervsakademi Aarhus.

Under begge sine uddannelser har Jonas primært fokuseret på programmering. Han har derfor en solid baggrund inden for både frontend- og backend-udvikling.

2012- Webudvikler, Makeable

2012-2014 Webudvikler, Attention8
Webapplikation- og website-udvikling, hosting,  serveropsætning.

Læs mere Luk

Offline

Når Jonas holder fri, hygger han sig med sin hustru, Mette, og deres to døtre, Freja og Ronja. Sammen tager de på cykelture, i svømmehallen eller i legeland. Når børnene er lagt i seng, slapper Jonas og Mette gerne af med en god film eller serie.

Jonas har for nyligt købt et hus, som han bruger en del af sin tid på at renovere. Når malerpensel og familiehygge er overstået, slapper Jonas gerne af med lidt hygge-programmering.

Jonas er en del af Makeables løbeklub. Hver torsdag trækker han sammen med de andre gutter i løbeskoene og får nogle kilometer i benene.