Jesper Purup

Mobiludvikler
Jesper Purup

Kompetencer

Jesper går op i orden og struktur og sætter en ære i at skrive en pæn kode. Han brænder for app-udvikling og er nysgerrig på andre og nye aspekter inden for faget. Det er især Android-udvikling med Java, som har fanget Jespers interesse, men han sigter efter at kunne tilføje iOS hertil.

Jesper har kendskab til forskellige programmeringssprog, herunder C#, C++ og JavaScript. Foruden det, har han medbragt viden om forskellige udviklingsformer samt analytiske værktøjer.

På webudvikler-uddannelsen har Jesper tilegnet sig viden om de nyeste tendenser samt en solid forståelse for HTML, JS og CSS.

Uddannelse & erfaring

Jesper er uddannet datamatiker og har også taget en professionsbachelor i webudvikling.

Ligesom flere af de andre webudviklere har Jesper gjort et godt indtryk under sin praktiktid. Derfor har han udskiftet sin status som praktikant til fuldtidsansat, da han blev færdig med sin uddannelse.

Læs mere Luk

Offline

Når Jesper ikke arbejder, bruger han stadig en stor del af sin tid foran en skærm, hvor han spiller online mod sine venner. Når det skal være ren afslapning, elsker Jesper at se film og serier.

Faktisk er han lidt af et omvandrende anmelderkorps og har altid set de serier, der bliver diskuteret på kontoret. Har man brug for en hurtig status på, om noget er godt, skal man derfor bare komme til Jesper.

Jesper kan også godt finde på at hive et helt analogt brætspil frem og dyste mod sine venner, hvis dagen foran skærmen har været for lang. Og så kan han godt lide at følge med i nye trends inden for programmering og bruger også sin tid derhjemme på lidt hobby-kodning.