Kompetencer

Elias er detaljens mand, når han koder.

Han går meget op i at levere et godt og brugervenligt produkt, som er let at arbejde med for slutbrugeren, men samtidig er det vigtigt for ham at finde den bedst mulige løsning til kunden.

Elias kan kode i C# samt i Javascript-frameworks.

Uddannelse & erfaring

Elias er uddannet datamatiker og har derudover en PBA i softwareudvikling. Dog tilføjer han endnu en uddannelse til listen, da han er i gang med en PBA i webudvikling. Elias er derfor ansat som praktikant i Makeable.

Tidligere har Elias opnået erfaring inden for webudvikling, men har nu også spredt sit interessefelt til at omhandle appudvikling.

Særligt ønsker han at specialisere sig inden for Android-udvikling, men vil på sigt også gerne kunne udvikle på andre platforme.

Læs mere Luk

Offline

Elias har mange forskellige ting på programmet, når han ikke arbejder.

Foruden at finde tid til at være sammen med sin kæreste, er Elias musikalsk og spiller både en habil omgang guitar og bas.

Når Elias skal røre sig, bruger han enten tid på styrketræning eller på sin store hobby, som indebærer både ringbrynje og økser.

Elias er nemlig optaget af vikingetiden og er en del af vikingekampgruppen Ask, hvor 30-50 medlemmer to gange om ugen mødes og kæmper med næsten autentiske våben.