Ditte S. Dahl

Projektleder

Kompetencer

Ditte er en meget struktureret projektleder, der er god til at holde overblik og have øje for målet uden at miste sin kreative sans. Herudover er brugerdrevet design og effektiv kommunikation nøglebegreber for Ditte.

Foruden at styre projekter sikkert i havn skal Ditte også hjælpe med at varetage Makeables profiler på de sociale medier samt udføre kvalitetskontrol af projekter, inden de bliver sendt ud i verden.

Seneste artikel skrevet af Ditte

Uddannelse & erfaring

Ditte er uddannet Cand.It i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Under studiet har fokus og interesse været på emner som webkommunikation, design samt sociale medier. I sit speciale skrev Ditte om virksomheds- og krisekommunikation.

Som supplement til sin uddannelse har Ditte taget diplomuddannelsen “Projektstyring i praksis” samt PRINCE2 Foundation-certificering. Det har givet hende en mere praktisk vinkel på hendes fagområde.

Læs mere Luk

Offline

I huset i Horsens bor Ditte med sin kæreste Simon, sønnen Daniel og bonusdatteren Linea. Fritiden bliver typisk brugt sammen med gode venner og familie – og gerne akkompagneret af lækker mad og vin.

Rejselysten findes også hos Ditte som hos mange af kollegerne. Dog er det mere nære destinationer som eksempelvis London, Island og Paris, der har stået på boardingpasset.

Når benene hæves til vandret, er det typisk tv-serier og dokumentarer, der er på skærmen.