Casper Hedegaard

Mobiludvikler

Kompetencer

Casper beskriver sig selv som lidt af en nørd – og alene dét gør, at han passer perfekt ind hos Makeable. Han betragter programmering som et håndværk og motiveres af at bygge noget op fra bunden.

Casper er især bidt af Android-udvikling, men har også erfaring med Java, C, C++, SQL, PHP, Javascript og Haskell.

 

Uddannelse & erfaring

Sideløbende med arbejdet hos Makeable er Casper pt. i gang med at færdiggøre uddannelsen som datamatiker på Erhvervsakademi Aarhus. Derfor har han en bred viden om bl.a. systemudvikling, systemkonstruktion og programmering.

Casper begyndte at bygge hjemmesider i 2013 og har da også flere på CV’et. Et af de sjovere er et beer pong-website, som han byggede til sin klasse på 1. semester, så de kunne holde øje med, hvor godt de klarede sig i løbet af året.

 

Læs mere Luk

Offline

Når Casper ikke programmerer på livet løs, kan han godt lide at bruge tid med vennerne. Han har også en stor interesse for EDM-musik og er derudover lidt af en serienørd – i øjeblikket er favoritterne “Marvel’s Agents of Shield” og “Game of Thrones”.

Desuden er han den morgenfriske type, der tre gange om ugen styrketræner kl. 4.30 om morgenen! Casper bor nemlig i Horsens og bruger en del tid på transport – derfor skal døgnet bruges effektivt.