Karriere

Alsidig og dygtig full stack webudvikler

Vi søger en rar, dygtig og alsidig udvikler, der går løsningsorienteret til værks og som har mod på at levere afgørende funktionalitet i alt fra backends til apps, online administrationssystemer, integrationer, API’er samt diverse interfaces.

Verden skal rykkes fremad med teknologi

I Makeable brænder vi for at levere specialudviklede løsninger, som passer til kundens specifikke behov, og som er af høj kvalitet hver eneste gang. Vi er digitale helt ind i knoglerne og tror på, at verden skal rykkes fremad gennem teknologi.

Vi løser opgaverne som et team, elsker udfordringer og har masser af gåpåmod. Og så sørger vi altid for at grine en masse undervejs.

Og så har vi travlt og masser af spændende opgaver forude!

Derfor søger vi en rar, dygtig og alsidig udvikler, der går løsningsorienteret til værks og som har mod på at levere afgørende funktionalitet i alt fra backends til apps, online administrationssystemer, integrationer, API’er samt diverse interfaces.

Om jobbet som full stack webudvikler

Vi garanterer dig, at jobbet både bliver sjovt, udfordrende og med masser af lanceringer og sejre.

Du kommer til at indgå som en uundværlig del af vores team, hvor du samarbejder tæt med os andre. Du er en ekspert, som vi er stolte af at kunne udvide Makeable med.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af at:

Vi regner med, at du:

Send os en mail

Lyder det som noget for dig, så send os en e-mail på kontakt@makeable.dk og fortæl lidt om, hvem du er. Vedlæg gerne dit CV og skriv lidt om, hvilke opgaver/projekter, du tidligere har været på. Du må gerne inkludere / henvise til kildekode, du er særligt stolt af.

Ansøgninger behandles løbende og tiltrædelse vil ske hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.