LinkedIn

Thomas Kello

Product Owner

thomas.kello@makeable.dk

Kompetencer

Thomas er Digital Product Owner og brænder for skarpe brugeroplevelser og fede designløsninger. Han har et skarpt øje for design, detaljer og kvalitet, og elsker når god UX/UI går hånd i hånd med gode kommercielle løsninger. Han brænder for at udtænke ny funktionalitet og nye produkter der giver værdi for alle parter.

Uddannelse og erfaring

Thomas har læst Mediekoordinator på AARHUS TECH og har også en designuddannelse fra Jensens Bureau. Thomas har arbejdet med digitale løsninger i over 20 år som senior UI/UX designer, product manager og product owner for bl.a. DBA, BilBasen og GulogGratis. Her har han været tovholder på mange web og app projekter og har desuden været idémand bag en lang række af koncepter, produkter og features.

Offline

Thomas er gift med Laura, og bor i Stensballe i Horsens. Sammen har de hunden Carla på 7/7 ordning.

Passioner er der mange af, og i flæng kan nævnes: Madlavning, kaffe, fotografi, gadgets, padel, fodbold, pizzabagning og WordPress, og efter at være blevet husejer, så er haven også et stort nyt interesseområde, og på trods af hus med stor have, og mange, ofte uindbudte gæster, så køres der i Stensballe efter princippet “All Open House” for alle dyr (konceptet er dog ikke 100% clearet med Laura) – nogle få bliver dog ofte bortvist uden varsel.