LinkedIn
Rasmus Nielsen

Rasmus Nielsen

Team Lead - Web

+45 70 70 17 47 rasmus@makeable.dk

Kompetencer

Med sin analytiske og systematiske tilgang er Rasmus god til at overskue komplekse systemer. Her har han til opgave at afdække kundens behov og derefter finde den bedste løsning. Samtidig sætter han en ære i at lave løsninger, som forsimpler slutbrugerens hverdag.

Rasmus er ikke bange for at tage fat og elsker nye udfordringer. Opgaver, hvor en kunde har brug for en skræddersyet løsning, som kan blive en forlængelse af forretningen, er derfor dem, Rasmus finder mest spændende.

Uddannelse og erfaring

Rasmus har arbejdet med webudvikling lige så længe, han kan huske. Han har i dag over 14 års erfaring med design, programmering og databaser.

Rasmus har en 3-årig HTX bag sig, hvor blandt andet matematik, programmering og informationsteknologi var linjefagene.

Som 21-årig startede han sit eget webbureau, hvor han blandt andet har arbejdet for flere store og internationale booking-websites.

Offline

Rasmus har en stor passion for at rejse og har efterhånden besøgt omkring 25 lande, fordelt på fire kontinenter. Når Rasmus rejser, er det tit spontant og kun med en rygsæk og et par gode vandresko. Computeren kunne han dog ikke drømme om at efterlade derhjemme.

Selv om han ikke er meget for at indrømme det, er hans favoritkanaler Ted Talk og Laracasts, som han langt hen ad vejen ville bytte for Netflix.

Som mange af de andre i Makeable er han meget optaget af emner som AI, droner og 3D-printning. Derudover er Rasmus blevet bidt af at løbe og er en fast bestanddel af Makeables løbeklub, som både har deltaget i halvmaraton og andre løbeevents.