LinkedIn
Niels Thysk Sørensen

Niels Thysk Sørensen

COO, partner

+45 70 70 17 47 niels@makeable.dk
En feature skal altid betragtes ud fra dets use-case, så vi kan forstå feature-dybden

Kompetencer

Niels har det primære ansvaret for vores projekter.

Han holder af at befinde sig på tværs af – og midt i – vores større projekter. Her sørger han for, at det hele kører på skinner – at teamet performer optimalt, og at vi leverer, mens vi har det sjovt.

Uddannelse og erfaring

Niels har en kandidatgrad fra Handelshøjskolen i Aarhus inden for IT, kommunikation og organisation (ITKO). Sammen med Mads skrev Niels speciale inden for Cloud Computing og virksomhedsarkitektur.

Niels tog sin bachelor på Informationsvidenskab, hvor han er specialiseret i multimedier og hypermediesystemer. Sammen med Lars og Mads arbejdede han med grafisk visualisering af nyheder, da de skrev deres bachelorprojekt.

2011 – i dag: COO, partner i Makeable ApS.

2015 – i dag: Partner i Useeum ApS

2009 – 2011 – Projektleder, Klean A/S
Projektleder (ScrumMaster) med særlig fokus på User Experience. Har bl.a. arbejdet på websites til en række af Danmarks større virksomheder, samt udført forskellige former for test og reviews.

2009 – 2009 – Freelance webudvikler
Udvikling af websites samt gennemførelse af brugertests for eksisterende websites.

2008 – 2009 – Projektmedarbejder, IBM A/S
Del af en usability-afdeling og arbejdede med brugervenlighed og grafik bl.a. på bl.a. Arlas website og IBMs interne systemer.

2007-2008 – Webudvikler, Aarhus Universitet (au.dk)
Udvikling og vedligeholdelse af Aarhus Universitets website.

Offline

Niels er far til 3, gift med Karina og bor i Hinnerup.

Det siger derfor sig selv, at meget af fritiden går med familien. Af og til er der dog også tid til et slag whist med vennerne eller på fisketur med sin far.

Det er næsten en del af Makeables identitet, at man skal have lidt udrejsetrang i ny og næ. Dette er også tilfældet for Niels, som elsker at smutte af sted, når chancen byder sig. Særligt er Niels vild med Sydøstasiens (mad)kultur.