Mød Team Makeable

Vi er et sammentømret team med super godt humør og kvikke hoveder, der brænder for at samarbejde omkring vores projekter.


Vores DNA

Digitaliseringen er et hav af muligheder. Den kan gøre os alle mere effektive. Den kan gøre livet lettere for kunder. Den kan skabe nye markeder og vende op og ned på det vi kender. Men digitaliseringen er også et hav af buzz words og kuldsejlede projekter, hvor det kan være svært at kende forskel på det, der kan flyde og det, der vil synke.

Hos Makeable kender vi forskellen.

Vi er et digitalbureau med stærke tekniske kompetencer, stor forretningsforståelse og dyb indsigt i de mennesker, teknologien skal gavne. Det gør os i stand til at skabe løsninger, som udnytter teknologiens muligheder optimalt, som skaber værdi, og som brugerne elsker.

Vi har fx hjulpet TADAA! med at skabe verdens første delebilsordning for elbiler. Vi har sammen med Useeum skabt en app der gør det sjovere at gå på museum, og med DripDrop en totalløsning, der gør det nemmere at gå i regnvejr ved hjælp af deleparaplyer. Vi har hjulpet Kamstrup med at digitalisere deres forretning. Og vi har taget turen fra kælderen og ud i verden sammen med en række digitale start-ups, som på hver sin måde bidrager til at flytte verden fremad.

Vores team består af entusiastiske medarbejdere, som er kendetegnet ved et stort gå-på-mod.

Vi ser stor værdi i at have glade medarbejdere, som indbyrdes har det godt med hinanden. Vi arrangerer tit ture og begivenheder blandt andet for at understøtte fællesskabet. Herudover kan nogle af os kan godt lide at røre os og snører mindst to gange ugentligt løbeskoene for at løbe en tur.

Fællesskab og en god atmosfære er vigtigt for os.