Makeables løbeklub - skal du med?

To gange om ugen lukker Makeable computerne tidligt, skifter t-shirt eller skjorten ud med sportstøj og snører løbeskoene. Det er blevet tid til de ugentlige løbeture i og omkring True.


Fællesskab og sundhed

Løbeklubben opstod efter Makeables første deltagelse ved en DHL-stafet for mange år siden, hvor flere af os øjnede muligheden for at forbedre deres form – både tids- og vægtmæssigt.

Løbeklubben har derfor medført et øget fokus på sundhed på kontoret og har ikke mindst kickstartet et større vægttab hos flere af medarbejderne.

Løbearrangementer styrker sammenholdet

Når løbeklubben tager ud for at løbe, skaber det sammenhold og udløser tit kærlige drillerier om tid eller udstyr. Men det er en aktivitet, hvor vi støtter hinanden. Er man ny og måske i lidt dårligere form end de garvede løbeentusiaster, er der derfor altid mindst én, der venter. Ingen skal løbe alene.

Det er selvfølgelig helt frivilligt, om man har lyst til at tage med på løbeturene.

Vi løber i arbejdstiden

– Vi ved alle, at motion er sundt, og vi kunne hurtigt se de positive effekter af motionen – både på sammenholdet, på badevægten og på energiniveauet

Sådan siger partner, Lars Dahl, om begrundelsen for, hvorfor han og de to andre partnere var med på idéen om en løbeklub i arbejdstiden:

– Vi prioriterer at løbe i arbejdstiden, fordi vi ved, hvor svært det kan være at få familielivet til at hænge sammen, hvis man skal bruge 30 minutter på motion to gange om ugen. Derfor har vi gjort valget nemmere ved, at medarbejderne kan få fri 30 minutter før og tage med løbeklubben ud på løbetur.

Fællesbillede af Makeable