Praktikant som iOS- eller Android udvikler

Drømmer du om at kickstarte din karriere som appudvikler?
Så send os en mail og lad os snakkes ved.


Vi søger to praktikanter som appudviklere

Søger du et spændende og fagligt udfordrende praktikforløb i et dygtigt digitalt bureau, der har mere end 100+ apps bag sig? Så tror vi, du har fundet det rette sted. Vi søger nemlig i øjeblikket to praktikanter – en Android udvikler og en iOS udvikler.

Hos Makeable udvikler vi primært native apps og du vil derfor indgår i et team af appudviklere, der hver især har specialiseret sig inden for enten iOS- eller Android udvikling. Derudover har vi fuldstændig styr på backend, design og projektledelse.

Vi har både udviklet apps til den brede befolkning og apps, der understøtter og løfter forretningskritiske arbejdsgange i virksomheder. Til sammen har vores apps mere end 1.000.000 downloads.

Hvad kommer du til at lave?

Som praktikant hos Makeable, kommer du til at indgå i teamet på lige vilkår med alle andre. Du vil blive udfordret, få ansvar og selvfølgelig få lov at arbejde på kundeprojekter. Det bliver lærerigt, sjovt og relevant.

Mange af vores nuværende kollegaer er startet som praktikanter. De ved derfor, hvad der skal til, for at gennemføre et rigtig godt praktikforløb, som forhåbentligt ender med en fastansættelse.

Mere om at være i praktik
Effektiviser ved hjælp af app udvikling

Hvad forventer vi af dig som praktikant?

Vi forventer, at du har et stort drive til at lære, og at du tager ansvar for de ting, du arbejder med. Faglig stolthed og lyst til at dygtiggøre sig er enormt vigtigt – ikke bare for praktikanter, men for os alle her i virksomheden.

Vi forventer også, at du grundlæggende set betragter dig selv som dygtig.

Native eller hybrid app udvikglin

Send os en mail

Hvis vi har fanget din interesse, så send os en mail på praktik@makeable.dk og skriv lidt om dig selv, din uddannelse og erfaring.

Vi glæder os til at høre fra dig!