Praktikant hos Makeable

Er du rar og dygtig, så er du velkommen! Sammen med resten af teamet løser vores praktikanter små som store opgaver og bliver involveret i kundeprojekterne fra start.


Praktikanter er (mere end) velkomne!

Vores holdning er, at praktikanter giver langt mere, end de tager, og derfor vælger vi at bruge tiden og kræfterne på at gøre deres tid hos os både spændende, lærerigt og udfordrende.

Vi ser det som en social og samfundsmæssig forpligtelse at byde praktikanter velkommen og dygtiggøre dem samt forberede dem til arbejdsmarkedet – måske her hos os efterfølgende. Sådan går det ofte.

Vi søger to praktikanter

Overvejer du praktik hos Makeable?

Kunne du have lyst til at vise os, hvad du dur til? Læs med og find ud af, hvad vi forventer af dig, og ikke mindst hvad du kan forvente af os. Vi er altid på jagt efter dygtige kollegaer, som passer ind i vores team, så send os en e-mail, og vedhæft noget der viser din faglighed (også gerne fra studiet). Dette kunne f.eks. være noget kildekode, hvis du søger en praktikplads som udvikler eller noget GUI-design, hvis du søger praktik som grafisk designer.

Vi er rigtig glade for vores praktikanter og er ikke bange for at give dem opgaver, som udfordrer dem på daglig basis. Vi forventer et højt niveau hos vores praktikanter, men vi giver dem til gengæld også udfordringer og sparring i hverdagen samt mulighed for at få så meget ud af deres praktikperiode som muligt.

Inden du bliver kastet ud i kundeprojekter, vil du starte med at modtage oplæring i dit arbejdsområde, og hvis du er i tvivl om noget, vil der altid være en, som står på spring for at hjælpe. Hos Makeable handler det nemlig om at komme samlet i mål, hvilket også gælder vores praktikanter.

Kort om Makeable

Makeable er et professionelt udviklingshus beliggende i smukke omgivelser tæt på E45 og Tilst. Bybussen har stoppested 100 meter fra os. Vi brænder for at udvikle intelligente og moderne app- og og webløsninger, som hjælper virksomheder med at effektivisere forretningsgange og synliggøre deres online tilstedeværelse. Se et lille udsnit af de løsninger vi har lavet.

Vores team består af unge og entusiastiske kollegaer, som er kendetegnet ved et stort gå-på-mod. Fællesskab og en god atmosfære er vigtig for os. Derfor handler det i høj grad om kemi, når vi indlemmer nye medlemmer i Makeable-familien.

Vi sætter pris på glade kollegaer og arrangerer derfor tit ture og begivenheder. Flere af os kan godt lide at røre os og snører mindst to gange ugentligt løbeskoene for at løbe en tur. Løbeklubben deltager også til diverse løbearrangementer under mantraet ”Vi koder hurtigere, end vi løber”.

Vi ser frem til at høre fra dig – måske du er vores nye praktikant?