YoHype-logo-white

YoHype - den perfekte influentplatform

YoHype er en digital platform, der forbinder brands med bloggere, instagrammere og youtubere. Missionen er simpel: YoHype vil inden 2020 skabe den perfekte influentplatform.

Virksomhederne får hjælp til at sprede deres budskab til millioner af kunder. Influenterne får hjælp til at finde spændende betalte jobs, så de kan leve af deres passion.

YoHype bringer brands og influenter sammen ved hjælp af teknologi

Den bagvedliggende platform rummer én sektion for influenter og én for brands.

Som brand kan man nemt og simpelt oprette influent-kampagner på YoHypes platform. Det kræver kun en kort beskrivelse af kampagnen samt en angivelse af hvilken type influenter, man ønsker at benytte på baggrund af reach, medie og interesser.

Som influent opretter man en personlig profil med en beskrivelse af sig selv og sine interesseområder.

Influenten kan derefter anmode om kampagnejobs – og så er det ellers op til det pågældende brand at vælge sin(e) samarbejdspartner(e).

Når de udvalgte influenter har løst kampagneopgaven, rater brandet det producerede content og bedømmer samarbejdet med influenten.

På den måde får influenterne løbende opbygget et CV, som gør det nemmere for dem at få flere opgaver og anerkendelse for deres arbejde. YoHype tager influenterne seriøst. Som en del af platformen kan de derfor tilgå YoHypes influentskole og blive endnu bedre til dét, de gør.

Det er en fornøjelse at arbejde med Asger Mathiasen, CEO og founder af YoHype. Han er enormt energisk og arbejdsom – og det afspejler sig tydeligt i det endelige produkt. Læs mere om YoHype her.

Vi er især stolte af udviklingsarbejdet på den bagvedliggende platform, som bl.a. håndterer kommunikationen mellem brands og influenter via et chatmodul. Platformen er bygget med Laravel.

Desuden er en af de store udfordringer forbundet med influent marketing selve betalingen af influenterne.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig