Verdens bedste foto-app til bryllupper: Del jeres minder

Vores samarbejde med Makeable har været enestående godt. Teamet bag Makeable er både rare, dygtige og løsningsorienterede – og så brænder de for opgaven. Vi kan på det varmeste anbefale Makeable som app-udviklere.

Michael Noe, Wedbox

Saml billeder og videoer fra den store dag

Når et par holder bryllup, bliver der ofte taget hundredvis af billeder. Nogle af dem bliver typisk taget af gæsterne via deres smartphones. Det betyder desværre også, at brudeparret til tider slet ikke får set alle de unikke og sjove øjeblikke fra den store dag.

Det skal Wedbox lave om på.

Den brugervenlige app gør det muligt for et brudepar at samle og downloade billeder og videoer fra deres bryllup i fuld kvalitet.

Kun de rette får adgang

Målet med Wedbox var at skabe en smuk og brugervenlig app med de helt rette features.

Modsat mange andre platforme ejer brudeparret rent faktisk rettighederne til deres billeder og videoer. Derfor skal de ikke bekymre sig om, hvem der har adgang til indholdet – det er brudeparret selv, der bestemmer det.

Ved hjælp af dynamiske links eller en invitationskode kan brudeparret invitere dem, de ønsker, og dermed sikre, at det er de rette, der er med til at dokumentere deres store dag.

Google Firebase: Skalerbarhed, stabilitet og synkronisering af data

Som bagvedliggende database har vi benyttet Google Firebase.

Dermed sikrer vi stabilitet og skalerbarhed i forhold til performance, da det er Google, der står bag Firebase. Det betyder, at vi kan udnytte deres enorme serverkapacitet og dermed give muligheden for at skalere løsningen fra 100 brugere til flere millioner.

At bruge Google Firebase betyder også, at brugerne altid får adgang til de nyeste uploads, idet Firebase har en kontinuerlig synkronisering af data på tværs af alle enheder og platforme (iPhone, Android og web).

Cube Udfordring

Folkene bag Wedbox kom til Makeable, da de havde brug for en app, der kan samle og videredistribuere de mange hundredevis af billeder fra et bryllup, som bliver taget af gæsterne – billeder af brudeparret og de sjove øjeblikke, som en professionel fotograf ikke lige fanger.

Ofte får brudeparret ikke selv mulighed for at se billederne, og derfor går der potentielt en masse minder tabt.

Cube Løsning

Løsningen blev en native app udviklet til Android, iPhone og web.

I appen kan gæsterne få en kode, som kobler dem til brylluppet, og på den måde kan de uploade billeder og videoer, se og skrive kommentarer. Det hele kan følges live under brylluppet og genses efterfølgende af såvel gæsterne og brudeparret selv.

Når brylluppet er afholdt, kan brudeparret downloade billederne og videoerne i fuld kvalitet

Cube Resultat

Wedbox er fra start blevet en succes og har kun set toppen af isbjerget. Markedet og potentialet er stort, og der er stor interesse for produktet. Allerede efter få måneder er der blevet oprettet mange tusinde bryllupper og endnu flere brugere.

Vi glæder os til fremadrettet at følge og bidrage med endnu mere udvikling til dette ambitiøse projekt.

Læs mere om Wedbox og hent app’en til iPhone eller Android.