Førende app til forebyggelse og håndtering af stress

StressDown er et stressforebyggende, psykologisk værktøj, der er let at anvende og er tilgængeligt 24/7.

Kan du få feber, kan du blive ramt af stress

Stress rammer bredt og er ikke kun en psykisk tilstand.

Grundlægger af StressDown, Anne-Mette Holst, plejer at sige, at kan du få feber, kan du blive ramt af stress.

StressDown er en app til iPhone og Android udviklet til at forebygge stress. Ved hjælp af konkrete værktøjer kan du samle data om dit stressniveau.

På den måde kan du få kontrol over de faktorer i din hverdag, der stresser dig, så du kan nå at gøre noget ved problemet, inden du må melde dig syg fra arbejdet.

Vær på forkant med dig selv og forebyg stress

App’en giver et samlet billede på den mentale tilstand og kommer med anbefalinger til, hvordan du kan justere på de faktorer, der gør dig stresset, så du i sidste ende kan tage hånd om dit helbred.

App’ens anbefalinger baserer sig på svar om dit mentale helbred og ændrer sig, hver gang du kommer med nye besvarelser.

Læs mere om StressDown på stressdown.com

Ikke bare et quick fix

StressDown udmærker sig rent teknisk ved at præsentere dig for brugbare anbefalinger baseret på svar givet af dig selv. Det vil sige, at når du justerer dine svar, vil app’en præsentere nye anbefalinger på baggrund heraf. Rent teknisk er dette muligt ved hjælp af et system, som tager højde for mere end 100 parametre.

Derudover har app’en den store fordel, at den kommer med påmindelser om, hvornår du bør tage en ny stresstest. På den måde er app’en ikke bare et quick fix, men derimod et længerevarende redskab til at blive ved med at have det godt.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

500.000 danskere føler sig dagligt stressede.

Hvordan skaber vi et værktøj, som kan være med til at forebygge stress og dermed hjælpe de danskere, der er særligt udsatte, samt potentielt spare det danske samfund for mange millioner årligt?

Det var udfordringen, Anne-Mette Holst kom til Makeable med.

Cube Løsning

Løsningen blev et konkret værktøj baseret på et solidt fundament af afprøvet og dokumenteret viden, stressværktøjer og faglig praksiserfaring.

Ved hjælp af app’en kan du blive gjort opmærksom på mulige stressfaktorer, som kan hjælpe med at undgå stressede situationer og dermed i sidste ende forebygge stress.

Cube Resultat

Resultatet blev StressDown-app’en med tilhørende administrationssystem, som har opnået stor succes, og pt. er løsningen på vej ud til flere store danske virksomheder og deres medarbejdere.

Ved hjælp af StressDown, som stressforebyggende værktøj, kan flere danskere overkomme og forebygge stress.