Mobile first website til international anerkendt fotograf

Dialogen var meget fokuseret, præget af en stor indsigt i usability, design og gode ideer. Resultatet blev et site, der præsenterer mine billeder bedre, end jeg havde forestillet mig det muligt.

Morten Koldby Morten Koldby, fotograf og indehaver

Brugeren går på opdagelse i de flotte billeder

I tæt samarbejde med Morten Koldby har Makeable stået for design og udvikling af det nye website.

Morten ønskede sig et nyt mobilvenligt design, der bedre fremhæver hans imponerende billeder, og hvor brugeren får lyst til at gå på opdagelse.

Underspillet – men fokuseret og effektivt

Det nye website indeholder underspillede og intelligente effekter, som fremhæver Mortens billeder og åbenlyse talent.

Faktisk er vi så begejstrede for Mortens arbejde, at vi har købt en række af hans billeder til vores kontor.

WordPress CMS er det perfekte valg

Løsningen er baseret på WordPress, hvor Morten med få klik – og på mindre end ét minut – kan tilføje et komplet galleri af billeder, der indgår i filtreringen på forsiden.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Nogle gange er det nødvendigt, at et website træder helt i baggrunden. Det lyder nemmere end det faktisk er, for det skal stadig være nemt og elegant at bruge.

På det nye koldby.com var opgaven at skabe et underspillet mobile first website, hvor billeder og video er i centrum og får alt fokus.

Cube Løsning

Når man snakker mobile first, så gennemtænker man websitet med udgangspunkt i mobil- og tabletvisning. Tilpasningen i størrelser sker dermed nedefra, og største tilpasning sker således til desktop-udgaven.

Forsiden blev lavet som et avanceret billedegalleri med filtreringsmuligheder, som Morten nemt selv styrer.

Cube Resultat

Ved første øjekast er websitet simpelt. Man tænker ikke over, hvordan det skal bruges, og øjnene fanges med det samme af de flotte billeder.

Flotte billeder og god brugervenlighed gør, at man hurtigt får lyst til at opleve en masse af Mortens materiale. Prøv selv: