Professionelt og stilrent website til MacMann Berg

Med Makeables professionelle tilgang har vi på kort tid fået et yderst tilfredsstillende resultat, som fuldt ud lever op til vores forventninger og som vi efter kort tid allerede har fået mange positive kundereaktioner på.

Vi kan anbefale Makeable som en professionel leverandør af specialdesignede webløsninger.

Thomas Johansen Thomas Johansen, Direktør og chefkonsulent

Ønsket var et friskt, funktionelt og responsivt website, som bl.a. også havde den vigtige opgave at aflaste MacMann Bergs administration.

Det opnåede vi med en brugervenlig og gennemtænkt backend, nem håndtering af medarbejderprofiler, intelligent integration til intranet og kursusadministrationssystem.

Foruden det responsive website, så byggede vi også en tilhørende responsiv skabelon til MacMann Bergs nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet styres i backend hvor listen af modtagere stille og roligt udvider sig på baggrund af den iøjnefaldende formular på websitet.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Det eksisterende website havde udtjent sin værnepligt, var ikke responsivt og kunne optimeres på det SEO-tekniske.

Cube Løsning

Derfor designede vi et friskt nyt website, der bedre afspejler virksomheden i dag og som bedre levede op til en række tekniske krav, herunder mobilvenlighed og SEO.

Cube Resultat

Som Thomas Johansen fra MacMann Berg har udtalt:

“Med Makeables professionelle tilgang har vi på kort tid fået et yderst tilfredsstillende resultat, som fuldt ud lever op til vores forventninger og som vi efter kort tid allerede har fået mange positive kundereaktioner på.”