Udvikling af det nye Libratone.com

Libratone ønskede sig et smukt, velfungerende og responsivt website, der fremhævede deres flotte højtaler. I tæt samarbejde med kunden stod Makeable for hele den tekniske implementering af et nyt responsivt website inkl. avancerede produktsites.

Undersøg og interager med Libratones produkter

Libratones produkter er i utrolig høj kvalitet hele vejen rundt. Og det samme skulle præsentationen af produkterne være på det nye website. Sammen med selve websitet krævede det udvikling af en række avancerede produktsites, hvor brugeren kan interagere med og undersøge produkterne. Prøv selv at undersøge Libratone Loop.

WordPress som bagvedliggende CMS

Websitet blev bygget oven på WordPres. Gennem en meget specialtilpasset backend kan Libratone nu nemt håndtere indholdet, som består af et visuelt tiltalende og skarpt grid af billeder og tekst. Uanset hvilke typer af byggeklodser Libratone vælger at opbygge siderne efter, vil det fungere responsivt.

Skift farve på højtalerne

En vigtig del af Libratones identitet er, at højtalerne er beklædt af stof, som nemt kan skiftes til andre farver. Det skulle produktsiderne selvfølgelig afspejle. Derfor lavede vi et helt område til at skifte stof på højtaleren, herunder også at kunne skifte baggrundsfarven. Prøv selv at Skift farve på Libratone Loop.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Libratone havde behov for et moderne og responsivt website, som matchede brandet og som giver brugeren mulighed for at undersøge og interagere med deres flotte produkter. I samme omgang ville de gerne skifte Umbraco CMS ud med WordPress.

Cube Løsning

I tæt samarbejde med Libratone stod Makeable for udviklingen af hele det responsive website, herunder en række avancerede produktsites, som gennem snilde og nyeste teknologier giver brugeren mulighed for selv at undersøge de smukke højtalere.

Cube Resultat

Websitet – og især de tilhørende produktsites – fik en meget flot modtagelse bl.a. på de sociale medier. Libratone fik et professionelt website, som matcher deres brand, og som de nemt kan vedligeholde i en brugervenlig backend. Se mere på: