Produktdokumentation og visualisering af målere til Kamstrup

Jeg har gennem flere år haft et rigtig godt samarbejde med Makeable. De leverer driftssikre IT-løsninger, de tænker fremad og giver god rådgivning. For mig betyder det, at jeg får en langtidsholdbar og dermed økonomisk fornuftig løsning.

Gert Skriver Gert Skriver, Web Content Manager

System til måler-dokumentation

Hvordan skaber man overblik og struktur over flere tusinde dokumenter på mere end 13 sprog? Vi digitaliserede kartoteket og gjorde det nemt at finde, se og downloade dokumentationen. Det hele i et samlet system, som Kamstrup selv kan vedligeholde og holde opdateret.

Interaktive brugervejledninger

Selvom deres målere er højteknologiske skal de være meget nemme at betjene. Hidtil har manualer eksisteret på tryk, men nu har vi bygget et system til interaktive brugervejledninger, hvor Kamstrup selv kan opsætte nye interaktive målere og guides hertil.

Sammen med nøglepersoner fra Kamstrup, har vi deltaget i en række givtige workshops, hvor vi sammen knækker koden for, hvordan teknologien bedst muligt understøtter deres processer.

Her har vi sammen fundet smutveje gennem den slags udfordringer, som større og meget komplekse virksomheder (og IT-systemer) står over for.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Kamstrup leverer målere til hele verden, og har gjort det i mange år.

Det har hidtil været en stor opgave at holde trykt dokumentation opdateret ringbind over hele kloden, ligesom det har været svært at skrive meningsfulde og efterfølgende opdatere trykte manualer til målerne.

Cube Løsning

I tæt samarbejde med Kamstrup, har vi fundet to gode løsninger – nemlig at digitalisere produkt-dokumentationen i et eksternt system samt at udvikle et avanceret system til interaktive brugervejledninger, som benyttes i et internt system.

Cube Resultat

Vores projekter for Kamstrup er begge gode eksempler på, at effektivisering gennem digitalisering er vejen frem. Det er vigtigt for en vækstvirksomhed som Kamstrup ikke at blive begrænset de udfordringer, der kan være ved at vedligeholde dokumentation på tværs af sprog og fysiske afstande.