jobilant-logo

Jobilant - Danmarks nye jobplatform

Jobilant er Danmarks nye jobplatform, der udfordrer og fornyer markedet for korttidsansættelser.

App’en hjælper jobsøgere og arbejdsgivere med at finde hinanden – og håndterer både ansættelsesproces, jura, løn og skat i én og samme løsning.

Jobilant – jobsøgning med glæde

I EU består 20-30% af arbejdsstyrken af løst ansat personale. Den samlede lønmodtagerbeskæftigelse i den danske vikarbranche svarer til godt 20.000 fuldtidsansatte eller ca. 1% af den samlede lønmodtagerbeskæftigelse

Mange virksomheder har løbende behov for dygtige kandidater, men oplever samtidig, at processen omkring håndtering af korttids-ansatte er besværlig, tidskrævende og dyrt.

Derfor har vi hjulpet det dygtige team bag Jobilant med at skabe en app målrettet arbejdstagerne og en administrationsplatform til virksomhederne, som rummer alle elementer fra rekruttering over underskrivelse af kontrakt og aftale af arbejdstid, registrering og godkendelse af vagter samt endelig udbetaling af løn via et lønsystem.

Jobilant sikrer med andre ord en nem, bekvem og fleksibel proces for både jobsøgere og arbejdsgivere, hvor alt foregår under ordnede forhold.

Vi er særligt stolte af udviklingsarbejdet foretaget på den bagvedliggende platform, som bl.a. integrerer sig med NETS og lønsystemet Zenegy, så godkendte vagter sidst på måneden ender direkte på en lønseddel mellem virksomhed og arbejdstager.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig