Investering & Tryghed

Makeable har under udarbejdelsen af vores nye hjemmeside været top-professionelle og behagelige at samarbejde med. De ser muligheder frem for begrænsninger, og vi er mere end tilfredse med slutresultatet.

Frank Fryd Petersen, direktør

En af landets førende formueforvaltere

Investering & Tryghed er en af Danmarks førende uafhængige formueforvaltere med kontorer i Herning, Aarhus og København.

De er ikke kun optaget af størst muligt afkast, men også at kunderne samtidig skal kunne sove godt om natten.

Æstetisk formidling af værdier

Investering & Tryghed trængte til en ny hjemmeside, der på rolig og æstetisk vis formidler virksomhedens værdier.

Derfor blev der i høj grad arbejdet på at skabe en god balance af smukke billeder og kort, præcis tekst.

Kundeområde bag login

Foruden selve websitet blev der udviklet et kundeområde bag login, hvor man bl.a. kan finde automatisk opdaterede kurser fra investeringsselskaber.

Cube Udfordring

Investering & Tryghed kom til os med et ønske om at forny og forbedre deres website, så det i højere grad repræsenterer deres værdier og budskaber.

Deres mål var dels at få flere og mere relevante brugere på sitet og dels at få en større indsigt i deres besøgstal. Særligt ønskede de at skabe et overblik over, hvornår et besøg resulterede i en egentlig kundehenvendelse, og hvornår det ikke gjorde.

Cube Løsning

Løsningen blev en indsats på to forskellige områder: Først og fremmest har vi arbejdet med en æstetisk formidling af Investering & Trygheds værdier. Vi har derfor skabt et roligt og smukt website, hvor store og smukke billeder skal fortælle historien om Investering & Tryghed.

Derudover har vi arbejdet med en komplet webstedsanalyse med et særligt fokus på mulige tekniske optimeringer på websitet. Vi har rettet de mest iøjnefaldende ”fejl”, og så har vi sat ind rent SEO-mæssigt. Det har blandt andet indebåret opsætning af forskellige målsporinger samt et løbende arbejde angående søgemaskineoptimering og Adwords.

Cube Resultat

Resultatet er først og fremmest blevet et æstetisk smukt website, som signalerer ro og troværdighed, og som harmonerer med Investering & Trygheds kerneværdier.

Derudover har vi skabt et mere søgemaskinevenligt website, hvor vi blandt andet har lykkes med at spore på konverteringer i form af at kundehenvendelser spores.