Helenes Sunde Køkken

Makeable har været en fantastisk samarbejdspartner både før, under og efter udviklingen af min app.

Jeg kan kun give en kæmpe ‘tommel op’ for Makeable – og håber, at jeg kan samarbejde med dem endnu en gang. De er virkelig professionelle og ved, hvad de laver.

Hvis du har en ide til en app, så skal de nok hjælpe dig med at få din drømme-app.

Helene Sprogøe, stifter af Helenes Sunde Køkken

Fra Instagram til app-univers

Helene Sprogøe har opbygget en trofast følgerskare på Instagram med mange tusinde følgere. Problemet med Instagram er dog, at brugerne ikke har mulighed for at søge i opskrifterne.

Derfor har vi i samarbejde med Helene udviklet Helenes Sunde Køkken.

Søg i opskrifter og skab overblik

Med app’en har vi gjort det muligt for brugerne at søge i de sunde og nærende opskrifter, så de hurtigt kan finde frem til netop det, de søger.

Derudover er opskrifterne inddelt i kategorier, så brugerne enten nemt og hurtigt kan finde de opskrifter, de ønsker at se, eller browse igennem en kategori og få inspiration.

Hybrid-app: Når funktionalitet matcher behov

Helenes Sunde Køkken er skoleeksemplet på, når en hybrid-app er den perfekte løsning. Med en hybrid-app høster brugerne nogle af kvaliteterne fra en native app uden at sprænge budgettet.

Derfor matchede behovet for at udvikle en app til både iPhone og Android, hvor brugerne kan søge i opskrifter og markere dem som favoritter, perfekt med en hybrid-app.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Helene Sprogøe, kvinden bag Helenes Sunde Køkken, kom til os, da hun havde brug for hjælp til at udkomme på en ny platform, hvor hendes brugere på en hurtig og brugervenlig måde kunne fremsøge opskrifter.

Derudover var hendes store ønske, at app’en skulle kunne bruges af iPhone- såvel som Android-brugere, hvilket rent budgetmæssigt er en udfordring.

Cube Løsning

Derfor udviklede vi en hybrid-app, som på nem og overskuelig vis giver brugerne mulighed for at fremsøge specifikke opskrifter efter navn og kategorier samt markere opskrifter som favoritter og på den måde lave et bibliotek over yndlingsopskrifter.

At der er tale om en hybrid-app har også gjort det muligt at udkomme til både iPhone og Android-telefoner uden at sprænge budgettet.

Cube Resultat

Resultatet er blevet en yderst brugervenlig hybrid-app, som åbner for et madunivers med sunde og nærende opskrifter. Fra start indeholdt app’en 40 opskrifter, og siden hen er antallet blevet fordoblet.

App’en er blevet taget godt imod og er blevet købt af mere end 5.000 brugere.

Her kan du downloade app’en til iPhone og Android.