Responsivt website til Chromaviso

Samarbejdet med Makeable bygger på høj faglighed og gensidig respekt – og som kunde bliver man altid mødt med et positivt problemløsende engagement. Et ord er et ord – og kvaliteten matcher prisen. Thumbs up til Makeable.

 

Louise Gløet Louise Gløet, tidligere kommunikationschef

En god proces

En godt styret proces var en vigtig del af vores succes. Vi afholdt workshops og fulgte op med wireframes, vi diskuterede wireframes og lod dem efter et par iterationer ligge til grund for designet.

Og sitet blev udviklet i tæt dialog med Chromaviso, som efter et SEO-kursus stod for at lægge indhold i det nye website.

Det tunge gjort let

Selvom Chromaviso er en videnstung virksomhed med mange målgrupper, så skulle det være muligt for alle, at finde lige præcis de oplysninger, eller den vide, man i sit faglige virke har behov for.

Derfor er sitet i høj grad opbygget af videnselementer, som varierer afhængig af side og kontekst. Og det hele er selvfølgelig samlet i en vidensbank, hvor brugeren kan filtrere på tværs af indholdstyper og specialer.

Vil du høre mere? 
Kontakt Niels
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Chromaviso manglede en mobilvenlig online identitet, som var lige så moderne og velfungerende, som de lys-installationer de i øjeblikket er ved at udbrede til hospitaler i hele verden.

Hold godt øje med Chromaviso – det er en meget dygtig virksomhed.

Cube Løsning

I tæt samarbejde med Made By Makers, som stod for designet, fik vi relanceret Chromavisos online tilstedeværelse.

Makeable stod for skitser, UX, SEO-kursus og slutteligt udvikling i WordPress.

Cube Resultat

Resultatet blev et flot responsive vidensite med sans for detaljen og masser af salgsfremmende funktionalitet.

Her kan interessenter og potentielle kunder gå på opdagelse og læse om Chromavisos imponerende installationer (og de massive mængder af viden, der ligger bag)