Responsivt og brugervenligt website til Boldsen

Samarbejdet med Makeable har været meget inspirerende! Makeable teamet har lyttet til vores ønsker, men er ofte også kommet med forslag til bedre løsninger, så det endelige resultatet er et super flot og brugervenligt website.

Jan Ehlers Lønstrup Jan Ehlers Lønstrup, tidligere adm. direktør

Responsivt

Websitet er responsivt, hvilket vil sige, at det tilpasser sig den enhed, det besøges af.

Dermed vil Boldsen.dk se ud på én måde, når det besøges på stor skærm, men på en helt anden og mere brugervenlig måde, når det besøges fra en smartphone.

Hurtig vej til produkter

Med en ny mega-dropdown for produkter kan kunden nu nemt via hovedmenuen skabe sig et hurtigt overblik over hvilket fagområde og tilhørende produktgrupper vedkommende vil se og læse mere om.

Eksperten er ét klik væk

Et gennemgående tema på websitet er, at det skal være nemt at finde og kontakte den rette medarbejder og fagperson. Dette er tydeligt på såvel produktsider som medarbejderoversigten.

 

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Boldsen trængte i 2013 for alvor til en modernisering af deres website, der med et mere end 6 år gammelt design og CMS ikke var fulgt med tiden.

Der skulle skabes et nyt og moderne udseende website med kobling til deres nye B2B-webshop samt skabes en bedre opdeling og overblik over deres produkter inden for salgsområderne: VVS, Værktøj, Stål og Entreprenør.

Herudover var en af udfordringerne at skabe en bedre kontakt mellem potentielle samt eksisterende kunder og fagpersonerne for de enkelte salgsområder, således kunderne via websitet nemmere kunne finde frem til den rette person hos Boldsen.

Cube Løsning

Løsningen blev et moderne og meget brugervenligt open source CMS (WordPress). Design og opbygning blev valgt med omhu for tildels at værne, men også som en del af opgaven forny den mere end 130 år gamle virksomheds online tilstedeværelse.

Der blev designet og implementeret en ny mega-dropdown, der gør det nemmere for kunderne at overskue de fire salgsområder og finde frem til de rette produktgrupper mv.

Tættere kontakt til kunderne blev skabt ved bl.a.:

Cube Resultat

Makeable leverede et flot og moderne responsivt website med stor tilfredsstillelse og ros fra Boldsen og deres kunder.

Kunderne kan nu langt nemmere skabe sig et overblik over Boldsen produkter og samtidig finde den rette fagperson hos Boldsen – det er tilmeldt blevet så nemt, at Boldsen selv bruger funktionerne internt i virksomheden.

Totalt set har det nye website udmærket sig ved et øget salg og opmærksomhed omkring Boldsen.