Børnenes Hovedstad

Billund Builds Energy

I tæt samarbejde med Børnenes Hovedstad og Billund Kommune designede og udviklede vi et funktionelt og brugervenligt website, hvor de tusindvis af deltagere i projektugen Billund Builds Energy nemt kunne dele – og søge inspiration i – billeder og video.

Simpelt site med stor omtanke

billundbuilds.dk ses et – på ydersiden – simpelt website. Bag det simple ydre gemmer sig et funktionelt og kraftfuldt website, som løser en række opgaver for deltagerne i projektugen.

Bl.a. indholder websitet et specialudviklet tagging-system, hvor brugerne nemt kan kategorisere deres indhold under upload, og så de kan finde, hvad de søger eller blive inspireret til at gå nye veje.

Både for børn og voksne

Et af de helt store krav var, at sitet skulle være super brugervenligt – både når man går på opdagelse og når man selv tilføjer indhold. Målgruppen spændte helt fra skolebørn i børnehaveklassen og op til 9. årgang samt lærere og pædagoger.

Vi har løst dette ved at lave et simpelt og velovervejet site, hvor den primære funktion, upload af indhold, sker gennem en meget brugervenlig guide, hvor brugerne tilføjer og strukturerer alle de billeder og videoer de vil – i ét samlet upload.

Billeder og video fra tusindvis af brugere

Når flere tusinde skolebørn, skolelærere og pædagoger skal uploade indhold under projektugen ‘Billund Builds Energy’, er det nødvendigt med en meget høj grad af stabilitet på sitet.

Især er upload og konvertering af store videoer meget ressourcekrævende, hvorfor vi lavede en integration til YouTube, som stod for konverteringen og som slutteligt sendte ressourcer tilbage til websitet.

En anden udfordring var strukturering af det tilføjede indhold på tværs af daginstitutioner, skoler og klasser, hvilket på brugervenlig vis blev løst uden brug af login.

Vil du høre mere? 
Kontakt Mads
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Børnenes Hovedstad og Billund Kommune havde brug for et funktionelt, brugervenligt og stabilt website, som kunne varetage rollen som samarbejdsværktøj under projektugen Billund Builds Energy.

Cube Løsning

Derfor designede og udviklede vi et website, der bl.a. indholdt et upload- og taggingsystem, som giver brugerne mulighed for at tilføje indhold samt søge inspiration og viden i det store billed- og videoarkiv.

Cube Resultat

Resultatet er blevet et brugervenligt, funktionelt og stabilt website og samarbejdsværktøj, som håndterer store mængder billeder og video – både når brugerne uploader, og når de efterfølgende går på opdagelse.