BGI akademiet fik Danmarks flotteste efterskole-site

Makeable blewebbureau ud fra deres kvalifikationer, innovative tankegang og fleksibilitet.

BGI akademiet er Danmarks næststørste efterskole, og vi ville have et website, som afspejlede denne position. Websitet skulle være brugervenligt, iøjnefaldende og i særklasse kreativt.

Vi mener, at Makeable i høj grad har leveret på alle disse parametre.

Tina Nielsen Tina Nielsen, Communications manager

Opbygget af klodser

Websitet er responsivt, hvor bl.a. forsiden er opbygget ud fra “klodser” af forskellige størrelser, der dynamisk trækker information fra sociale medier, elevernes blog og meget mere.

Forsiden er altid opdateret

Tilsammen skaber det et levende og altid opdateret website, hvor der skal bruges færre ressourcer på oprettelse af nyt indhold.

Et website der skiller sig ud

BGI fik som ønsket et responsivt website der for alvor skiller sig ud fra de øvrige efterskoler.

Her kan kommende elever og deres forældre kan få et indblik i livet på en moderne og på mange måder nytænkende efterskole, der ikke er bange for at tænke stort.

Cube Udfordring

De seneste år er det gået rigtigt stærkt for efterskolen BGI akademiet, som i år har omkring 500 elever fordelt på 12 idrætslinjer og mere end 65 ansatte til undervisning og administration.

Og da BGI på alle områder er en efterskole, der er på forkant med – og meget ofte foran – udviklingen, så var tiden i 2013 inde til at forny skolens online identitet.

Et af kravene til løsningen var at skabe Danmarks bedste og mest iøjnefaldende efterskole-site. Websitet skulle være legende og levende, skabe nysgerrighed og samtidig være nemt og intuitivt at bruge.

Cube Løsning

I foråret 2013 startede Makeable med design og udviklingen af én samlet ny digital platform til at understøtte såvel BGI akademiets website, et subsite til Camps, Booking og kursus samt et Forældreintra.

Hele løsningen er baseret på open source CMS (WordPress), og BGI kan selv styre alt indholdet – fra arrangementskalender i footeren til billeder og tekst i mega-dropdown mv.

Herudover blev der på Makeables opfordring skabt en bro mellem den eksisterende håndtering af elever og forældre i systemet De Frie Skolers EDB-Brugs og Forældreintra, hvor stamdata nu synkroniseres på tværs af systemerne.

Cube Resultat

Resultatet blev et brugervenligt, iøjnefaldende og i særklasse kreativt website, der afspejler livet på BGI akademiet. Herudover har det nye website øget antallet af besøgende.

Med Forældreintra har forældre, lærer og administrationen hos BGI akademiet fået et effektivt kommunikationsværktøj der sparer tid og penge i hverdagen.

Via Forældreintra kan forældre logge ind, og se forældrebreve, telefonlister samt booke skole-hjem samtaler gennem det modul, som Makeable ligeledes har leveret. Alt sammen uden manuel håndtering af hverken elever, forældre eller bookede samtaler.