Advokatgruppen logo

Danmarks bedste advokatsite

Makeable har udviklet danmarks bedste advokatsite. De forstod straks, hvor vi ville hen med vores nye visuelle identitet og resultatet blev yderst funktionelt og moderne. Hele forløbet har været overordentligt godt, og vi er konstant blevet briefet om projektets stadie og økonomi. Vi har bestemt været i trygge og professionelle hænder. De varmeste anbefalinger fra Advokatgruppen.

Søren Merrild Bie, Advokat / Partner

Masser af erfaring fra branchen

Advokatgruppen henvendte sig til Makeable på baggrund af en anbefaling, og fordi de søgte en langsigtet samarbejdspartner med branchekendskab og fokus på at skabe forretning online.

De var fra start klar over, at det kræver store ambitioner at begå sig i en konkurrencepræget branche – ikke bare at lancere nyt.

Samarbejde om ny visuel identitet

Tidligt i processen stod det klart, at Advokatgruppen foruden et nyt website også ønskede sig en helt ny identitet. Denne del stod reklamebureauet Pravda for, hvorefter Makeable stod for webdesign og webudvikling.

Opgaven for os var dermed at integrere den nye identitet i webdesignet, hvilket er sket med kreative, men underspillede effekter igennem sites forskellige sidetyper.

Brugercentreret og innovativ søgefunktion

Som bruger kan det være svært at navigere i en traditionel menustruktur – især når det gælder et site og en branche præget af fagtermer.

Derfor har vi udviklet en intelligent søgefunktion, der på baggrund af brugerenes egne termer guider de besøgende ind på de relevante områder.

Vil du høre mere? 
Kontakt Niels
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Advokatgruppen ønskede branchens bedste advokatsite.

Samtidig ønskede de ikke blot et website, men et website, der kan skabe forretning.

Cube Løsning

I et tæt og særdeles godt samarbejde med Advokatgruppen leverede vi et topmoderne og funktionelt website, der både understøtter Advokatgruppens ID og tilgodeser brugerens behov.

Dette bl.a. i søgefunktionen, der kan tilgås fra alle sider samt overskuelig og æstetisk præsentation af medarbejderne.

Cube Resultat

Advokatgruppen har fået et af de bedste sites i branchen. Det er funktionelt, tiltalende og let at vedligeholde. Samtidig er det selvfølgelig optimeret, så det tilpasser til alle platforme og skærmstørrelser.

Det fungerer med andre ord hele vejen igennem uanset om det tilgås fra mobil, tablet eller desktop.

Besøg det selv på advokatgruppen.dk