Aduro

Content Marketing site på 4 sprog til Aduro

“Makeable har været en meget vigtig samarbejdspartner i forbindelse med udviklingen af vores nye content marketing website. Altid professionelle, nem kommunikation og hurtig support. Samarbejdet har fungeret upåklageligt og vi kan varmt anbefale dette firma”

Line Nederby, Marketingkoordinator, Aduro

God konvertering og udvidelse af kontaktflade

På Content Marketing sitet kan brugeren få en række gratis fordele – i første omgang ved at skrive sig op til at modtage en gratis firelighter.

Konverteringen har været meget, meget god og det har betydet, at Aduro hurtigt har udvidet deres (i forvejen imponerende) kontaktflade.

Beregning af tilbagebetalingstid og CO2-besparing

En del af opgaven var at designe og udvikle to nyttige beregnere.

I den første kan brugerne selv beregne tilbagebetalingstiden på en ny brændeovn. I den anden kan de beregne hvor meget CO2 de kan spare miljøet, ved at bruge brændeovnen som opvarmningskilde.

Fleksibilitet til at skabe godt content

Aduro har rig mulighed for selv at bestemme, hvordan deres sider skal opbygges af interessante elementer.

Det er dermed nemt og hurtigt at opsætte tekst, slides, video, billeder, Q&A samt andet relateret indhold – og de kan gøre det i den rækkefølge, de ønsker.

Vil du høre mere? 
Kontakt Niels
Bliv ringet op inden for 1 time
Tak! Vi glæder os til at snakke med dig
Cube Udfordring

Aduro ønskede at udvide kontaktfladen og skabe øget brand awareness på deres primære markeder i Europa. Og de ønskede en platform med høj fleksibilitet.

Cube Løsning

Vi designede og udviklede et content marketing site, som Aduro har fyldt til bristpunktet med relevante og appetitlige videnselementer om brænde og brændeovne.

Cube Resultat

Sitet har konverteret særdeles flot og fået masser af omtale fra såvel brugerne som en lang række eksterne aktører i branchen.