Skrevet af den

Optimér jeres app gennem statistik og monitorering

App statistik, monitorering og optimering

Vil I skabe et præcist billede af jeres apps performance, mens I samtidig kan optimere og rette de fejl, der opstår? Med få, virkningsfulde værktøjer, der giver jer app statistik og monitorering, kan det lade sig gøre.

Som vi tidligere har skrevet om, bør I altid have fokus på at rette fejl, når det kommer til app udvikling. Mest af alt fordi Jeres brugere ikke nødvendigvis viser loyalitet, hvis en app fejler. Tværtimod.

Derudover bør I også have fokus på de fejl/bugs, som ikke har noget med nedbrud at gøre – dvs. de brugsmæssige udfordringer. Optimering af jeres app drejer sig derfor ikke kun om at rette fejl.

Undersøg brugsmønstre og bliv klogere på jeres app brugere

Når man ser på, hvordan en app bliver brugt, kan det afsløre, hvor I som afsendere skal sætte ind for at gøre den endnu bedre og mere relevant for jeres brugere.

Ved hjælp af forskellige værktøjer kan I monitorere brugen af app’en og dermed få overblikket over, hvor der er behov for optimering. De ændringer behøver ikke nødvendigvis, at være på baggrund af deciderede fejl, som relaterer sig til nedbrud og bugs, men kan derimod være knyttet til brugsmønstre.

Et af de ovennævnte værktøjer er app statistik. Ved hjælp af rapporter kan vi analysere data, som blandt andet kan kaste lys over:

  • Hvor befinder en bruger sig geografisk?
  • Hvor ofte bliver app’en brugt?
  • Hvor lang tid af gangen bliver app’en brugt?
  • Er der tale om nye eller tilbagevendende brugere?
  • Hvor lang tid og hvordan bruges en specifik funktionalitet af app’en?
  • Hvordan navigeres der i app’en?
  • Hvor mange bruger app’en lige nu?

Statistikkerne tager udgangspunkt i brugernes reelle interaktion med app’en. Derfor kan man specifikt se, hvornår en bruger støder på mulige udfordringer og lukker ned for app’en. På den baggrund kan vi sammen tage aktion og gøre noget ved det.

Vi kan hjælpe jer med app statistik, monitorering og optimering

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer, hvis I har brug for fejlsøgning, monitorering eller hvis I vil have et bud på, hvor og hvordan I kan optimere jeres app.

Vi har erfaring med, at overtage projekter med henblik på at rette fejl og løfte projektet godt og succesfuldt videre. Ved hjælp af data kan vi se præcis hvor fejlen(e) og udfordringerne for brugerne opstår, og dermed kan vi meget nemmere og mere succesfuldt optimere Jeres app.

Vores løsninger giver vores kunder mulighed for selv at følge med i antallet af bugs og brugen af app’en. Vi tilbyder også helt at overtage monitoreringen og løbende komme med statusrapporter og feedback i forhold til optimeringer. Således sikrer vi gennem indsigt en så succesfuld og driftsikker app som muligt.

Har I brug for et godt råd eller en sparringspartner til jeres app udvikling eller App Store Optimering? Så tag endelig fat i os.