Skrevet af den

Ny iPhone-applikation i top-3: Synsrapport

Med Synsrapport kan du på baggrund af en nummerplade hurtigt få indblik i synshistorikken på en bil, herunder om kilometertælleren er blevet spolet. Makeable har udviklet denne nyttige iPhone-applikation, der hurtigt blev et af de mest downloadede i App Store.

Synsrapport på iPhoneVi har designet, udviklet og udgivet endnu et nyttigt værktøj til din iPhone, nemlig iPhone applikationen Synsrapport. Ligesom med applikationen Pakkeliste nåede vi i løbet af få dage en topplacering (som nummer 2) i App Store og fin omtale i forskellige medier.

Med Synsrapport kan man på baggrund af bilens (lastbilens, bussens, trailerens eller campingvognens) nummerplade finde synsrapporter, eventuelle anmærkninger, kilometerstand og meget andet. Der er desuden tydelig markering, hvis kilometerstanden mellem to syn er gået tilbage – altså hvis der er mistanke om, at kilometertælleren er blevet spolet.

For at gøre applikationen så lækker og ligetil at bruge som mulig, vises bilmærke inkl. logo sammen med synsrapporterne. Derudover husker applikationen alle opslag, så man altid kan finde tilbage til tidligere opslag og synsrapporter.

Screenshots fra Synsrapport

Her kan du se tre screenshots fra applikationen. De kan også findes i større udgave på applikationens side på iTunes, hvorfra applikationen også kan købes. Den koster 6 kroner.

Synsrapport screenshots

Vores andre iOS-projekter

Vi har efterhånden udviklet mange iOS-applikationer – både for kunder og for os selv. Du kan læse mere om vores applikationer her: