Skrevet af den

Makeable-udviklet app i 22 Nyhederne: TADAA! bag alternativ delebilsordning

TADAA! Car

Deleøkonomi gjort nemmere: Indslag fra gårsdagens 22 Nyhederne viser, hvordan Makeables kunde, TADAA! har gjort det lettere at komme rundt, hvis man ikke har sin egen bil.

Så du 22 Nyhederne i går d. 24. oktober på TV2?

Der var et rigtig fint indslag om TADAA!, hvor Makeable har stået for udviklingen af den tilhørende TADAA!-app. Pointen med TADAA! er, at du kan købe et abonnement og få adgang til en elektrisk delebil. På den måde kan du let tilgå en bil uden at skulle tænke på hverken vægtafgift eller mekanikerregninger. Delebilsordningen er allerede tilgængelig fra mere end 10 lokationer/boligforeninger i Danmark. Den helt store fordel ved TADAA! er, at bilen holder uden for døren, da den er tilknyttet dig og dine naboer i boligforeningen.

Native app til både iPhone og Android

Vi har stået for udviklingen af TADAA!s mobile app til både iPhone og Android. Det er en fornøjelse af arbejde sammen med TADAA!, herunder Inseros hold af dygtige udviklere, der har stået for udviklingen af det bagvedliggende system (API og webservice til kommunikation mellem app og el-bil).

TADAA!/Insero valgte os som app-leverandør, da de søgte en leverandør med særlige kompetencer inden for integration på tværs af systemer.

Vi er stolte over at have bidraget til at sprede budskabet om deleøkonomi og brugen af el-biler, og vi ser frem til den fortsatte udvikling af app’en. Derudover er det dejligt at se, at app’en gør gavn hos både yngre og ældre.
Hvis du kunne tænke dig at se indslaget, kan det ses her ca. 20 minutter inde i udsendelsen (det kræver TV2 Play-abonnement).

Du kan finde app’en til iPhone her og til Android her. App’en kræver login, og det er derfor begrænset, hvad du kan se uden. Nedenfor kan du se et par billeder af appen i brug.

Book en bil

Book en bil via telefonen

Resterende tid af booking

Se hvor lang tid, der er tilbage af bookingen

Tjek ind - skadeoprettelse

Tjek ind, og lås bilen op via mobilen og opret eventuelle skader

Oprettelse af skader

Opret skader på bil