Skrevet af den

Makeable støtter familier med kræftramte børn i Tilst

Organisationen Familier med kræftramte børn afholder årligt en række aktiviteter, som støtter ramte familier i en svær hverdag. Med et virksomhedsmedlemsskab støtter Makeable organisationen og ramte familier i lokalområdet.

Alene i vores lokalområde, i Tilst, er der i øjeblikket flere familier med kræftramte børn. Og hvert eneste år får cirka 160 børn i Danmark konstateret kræft.

Makeable støtter familier med kræftramte børnDe ramte familier er isolerede fra omverdenen i lange perioder pga. de syge børns meget svækkede immunforsvar, og har derfor kun begrænsede muligheder for at komme ud blandt andre mennesker.

Derfor afholder organisationen Familier med kræftramte børn årligt en lang række aktiviteter og arrangementer, hvor medlemmerne kan mødes under trygge forhold, få nogle lyspunkter i en ellers vanskelig tilværelse og udveksle erfaringer. Derudover støtter organisationen forskning i kræftsygdomme med relation til børn og unge.

Organisationen er 100% afhængig af private midler, da den ikke modtager offentlig støtte. Med et virksomhedsmedlemsskab er vi i Makeable glade for, at støtte lokalområdet og familier med kræftramte børn til forhåbentligt at få et tiltrængt afbræk i en ellers svær hverdag.

Du kan læse mere om organisationen og selv støtte på fmkb.dk.