Skrevet af den

Makeable søger nytænkende UX og UI grafisk designer

Kontoret

Vi har brug for en grafisk designer med erfaring inden for UX og UI. Lyder det spændende? Så læs med her og send os en mail.

Om Makeable

Makeable er en dynamisk virksomhed, der leverer gennemtænkte og gennemtestede iPhone/iOS- og Android-applikationer samt websites og webapplikationer.

Vi brænder for at levere specialudviklede web- og app-løsninger, som passer til kundens specifikke behov, og som er af høj kvalitet hver eneste gang. Vi løser opgaverne som et team, har masser af gåpåmod og sørger altid for at grine en masse undervejs.

Om jobbet

Til vores voksende team søger vi en dygtig og nytænkende grafisk designer, der har særlig erfaring med UX og UI.

Jobbet bliver sjovt, udfordrende og udviklende, og du kommer til at indgå som en uundværlig del af vores team, hvor du vil stå for designprocessen.

Du vil være med fra første møde til lancering af den færdige app eller det færdige website. Nogle gange bliver det i tæt samarbejde med vores mobil- og web-udviklere, og andre gange vil du skulle arbejde selvstændigt og selv kunne levere på højeste plan.

Du vil få ansvaret for at flytte Makeables grafiske identitet og kunnen til et nyt niveau, og vi forventer derfor innovative og kreative løsninger fra din hånd. Derudover skal du være særdeles skarp på, hvordan en brugervenlig og moderne app skal udformes.

Om dig

Vi vil rigtig gerne være de bedste til det, vi laver. Derfor sigter vi også efter de bedste medarbejdere, som samtidig passer ind i vores team.

Til stillingen som grafisk designer og UX- og UI-ekspert er det en forudsætning, at du:

  • Har erfaring med design- og udviklingsprocesser til apps og websites
  • Analyserer og kvalificerer idéer på baggrund af kunders og kollegaers input
  • Betegner dig selv som ekspert inden for UX og UI og er med på, hvad der rører sig
  • Selv kan bidrage med nytænkende og kreative idéer og har en naturlig passion for området
  • Ved, hvad der gør en app eller et website brugervenligt og formår at omsætte din viden til konkret design
  • Sætter pris på en social og hyggelig arbejdsplads, hvor vi alle løfter i flok

Derudover er det en fordel, at du:

  • Har erfaring med vektorbaseret grafik
  • Har en god teknisk forståelse

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af energi og trendsættende løsninger, en god løn med pension, fleksible arbejdstider, frokost leveret fra Mums i Hasselager, sociale arrangementer, løbeture i arbejdstiden og udflugter til ind- og udland samt en lækker arbejdsstation.

Send os en mail!

Lyder det som noget for dig?

Send os en e-mail på [email protected]. I mailen må du gerne fortælle lidt om, hvem du er, men vigtigst af alt er dog, at du vedhæfter dit CV samt relevante dele af dit portfolio, hvor du viser, hvad du kan inden for web- og app-design.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe til os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skrevet af
Makeable