Skrevet af den

Makeable søger en praktikant til grafisk design samt UX og UI

Makeable søger en praktikant til grafisk design med erfaring inden for UX og UI. Læs stillingsopslaget herunder og send os en mail, hvis du synes, det lyder som noget for dig.

Om Makeable

Makeable er en dynamisk virksomhed, der bl.a. leverer gennemtænkte og innovative iPhone/iOS- og Android apps samt websites og webapplikationer til virksomheder.
Vi brænder for at levere specialudviklede app-løsninger, som passer til kundens specifikke behov, og som er af høj kvalitet hver eneste gang.

Vi arbejder med integrationer til de nyeste teknologier og løser opgaverne som et team, har masser af gåpåmod og sørger altid for at grine en masse undervejs.

Praktikant hos Makeable

At være praktikant hos Makeable er både sjovt, udfordrende og lærerigt. Du kommer til at indgå som en uundværlig del af vores team, hvor du – afhængig af opgaven – samarbejder tæt med os andre og prøver kræfter med design- og udviklingsprocesser til app og web.

Du vil indgå på lige fod med resten af holdet, og vi vil sørge for at udfordre dig på daglig basis, så du kan gå fra praktikperioden og tænke, at det har været det mest intensive og lærerige semester på din uddannelse.

Vi vil alle være med til at sikre, at udfordringerne bliver doseret på en passende måde, så du udvikler dig, men altid ved, at du kan få sparring og hjælp, når du har behov for det.

Vi er altid åbne for forslag og gode idéer og håber ikke, du er bange for at stille spørgsmål eller sige din mening.

Du vil blive tilknyttet den grafiske afdeling hos Makeable og vil være med til at stå for det grafiske, UX- og UI udviklingsarbejde i det daglige.

makeable-kontor

Om dig

Vi regner ikke med, at du kan det hele, men at du i nogen grad:

  • Har erfaring med design- og udviklingsprocesser til apps og websites
  • Har erfaring med UX- og UI-processer
  • Vil betegne dig selv som ambitiøs
  • Sætter pris på en hyggelig og social arbejdsplads, hvor vi alle løfter i flok

Derudover er det en fordel, at du:

  • Har en god teknisk forståelse
  • Anser dig selv for at være dygtig og rar at arbejde sammen med

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af energi og trendsættende løsninger, fleksible arbejdstider, frokost leveret fra Mums i Hasselager, sociale arrangementer og udflugter samt en lækker Apple-arbejdsstation.

Du kan læse mere om at være praktikant hos Makeable lige her.

Send os en mail eller ring

Lyder det som noget for dig? Så send os en e-mail på kontakt@makeable.dk.

I mailen skal du fortælle lidt om, hvem du er, og hvad du interesserer dig for. Husk at tilføje dit CV og vedlægge dit portfolio, så vi kan se, hvad du har lavet.

Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil høre lidt om, hvordan det er at være praktikant hos Makeable.

Ansøgninger behandles løbende, og stillingen besættes, når den rigtige kandidat melder sig på banen.

Vi glæder os til at høre fra dig!