Skrevet af den

Makeable med på en Ironman

Det er ikke nogen hemmelighed, at sådan tre webnørder som os, sidder utroligt meget ned. Vi kan hverken prale af at have de største overarme eller mest muskuløse lår. Derfor er det fyldt med stolthed, at jeg kan sige, at Makeable har været med på en Ironman. Ja, du læste rigtigt.

Holder du – ligesom os – igen med for meget af det der motion, så lad mig kort ridse op, hvad en Ironman består af:

  • 3,8 km svømning i hav
  • 180 km cykling
  • 42,195 km løb (ét stk marathon)
  • Smerte, sved og udholdelse, time efter time efter time

Henrik tog Makeable med rundt

Henrik tog Makeable med på en Ironman

Henrik i mål i tiden 10.01.36

Okay, okay – det var nu hverken Mads, Lars eller jeg, der helt fysisk set stod for at gennemføre løbet. Til gengæld var Makeables logo med rundt på hele distancen.

Den fysiske udfoldelse klarede vores gode ven, Henrik Helmer, som til daglig driver konsulentvirksomheden MoveMarketing. Derudover er Henrik Event Coordinator hos Sportstiming samt Web Marketing Manager hos FusionSport.

Henrik er en mand, der på alle måder, har fart på. Han gennemførte sin Ironman i tiden 10 timer 1 minut og 36 sekunder, efter det han selv kaldte “et perfekt race“. Det er sindssygt flot – stor respekt herfra. Og tak fordi du tog Makeable med rundt.

Gør det muligt!

Med fare for at ende i dansklærerlignende overfortolkninger, synes jeg, at Henriks præstation og vores virksomhedsnavn, supplerer hinanden rigtig godt: Det er muligt, og vi gør det muligt. Og hvis vi ikke selv kan, så kender vi en anden, der kan hjælpe os. I dette tilfælde var det Henrik.