Skrevet af den

Makeable i Madrid: En god investering

Makeable i Madrid 2017

I stedet for en traditionel julefrokost stod den igen i år på en weekendtur med masser af samvær, hygge og grin. – En investering vi gladelig foretager, da det giver mange positive effekter.

Fredag d. 13. januar lukkede vi kontoret tidligt, men i stedet for at sige farvel og god weekend, tog vi alle på weekendtur til Madrid.

Den årlige julefrokost stod på programmet, og ligesom sidste år skrottede vi den traditionelle julefrokost og erstattede karrysilden med tapas og snapsen med en mojito eller to.

Makeable i Madrid

Fællesspisning lørdag aften

Hvorfor tage af sted?

Vores holdning og mål er, at det skal være rart at komme på arbejde, og det bliver det, hvis man har det godt med dem, man arbejder med. Det understøttes i øvrigt også af undersøgelser, der viser, at rigtig arbejdsglæde kommer, når du har det godt med dine kollegaer socialt.

Det var også en af grundene til, at vi tog afsted.

Sidste år så vi, hvor meget det har gavnet sammenholdet at have fælles oplevelser at referere til. Der er i langt højere grad tale om en holdfølelse, når alle kender – og har været en del af – de oplevelser, der bliver talt om.

Sund konkurrence og sammenhold på tværs

Som en del af turen var vi igen i år i et escape room, som er en sjov udfordring, hvor det gælder om at slippe ud af et aflåst rum inden for en time.

Sidste år var vi også i et escape room i Lissabon, så der var revanchetid for de fleste af gengangerne fra sidste år. Escape rooms er med til at skabe en sund konkurrence, hvor det gælder om at præstere i en disciplin, som ligger ud over de almindelige arbejdsopgaver.

Desuden er det også en glimrende mulighed for at danne nye samarbejder på tværs af de normale arbejdsområder og afdelinger.

En tur for alle

Vi har tænkt meget på at gøre Madrid-turen en tur for alle, hvad enten man var gravid, fodboldinteresseret eller bare nysgerrig på at se byen.

Bernabeu

Vi valgte også at invitere to medarbejdere med, som først starter til februar. Sådan kan vi lære dem lidt bedre at kende, inden de starter.

Omvendt bliver deres start utvivlsomt mere effektiv og behagelig – de skal for eksempel ikke bruge de første dage på at lære navnene på deres nye kollegaer.