Skrevet af den

Hos Makeable deler vi gerne ud af vores viden

Laravel + Git

Videndeling gør det nemmere for andre udviklere at bygge smarte innovative løsninger – og vi har indtil videre udviklet knap 20 open source-projekter, som er frit tilgængelige via Github.

Nu er et af vores projekter blevet omtalt i Laravel News, der er den internationale go-to kilde for viden om Laravel-udvikling.

Det er vi ret stolte af.

Projektet er udviklet af vores webudvikler Rasmus Christoffer Nielsen, som har skabt et tillægsmodul til Laravel-frameworket, der ser ud til at ramme et ømt punkt for mange udviklere:

“Helrasmus-c-nielsen-thumbt forsimplet er vores package en ‘ud af boksen’-løsning, der effektiviserer den måde, som Laravel-applikationer kan forespørge på status på objekter i databasen.

Det lyder måske komplekst for dem, der ikke taler udviklingssprog – så lad mig give et eksempel: Hvis din forretning har medarbejdere, vil hver eneste medarbejder have en særlig status fx ‘ansat’, ‘opsagt’, ‘på barsel’ el. lign.

Softwareudvikling handler om håndtering af sådanne forskellige stadier. Vi ønsker naturligvis at gøre vores arbejde så nemt som overhovedet muligt – men i sidste ende sparer smarte løsninger også vores kunder for penge.”

Læs omtalen her:
https://laravel-news.com/laravel-eloquent-status-package