Skrevet af den

Makeable bag nyt spil til Christiansborg Slot / Useeum

MuseumsMysteriet - Useeum

De seneste uger har været gode for os. Vores løsninger har nemlig fået god omtale i medierne af flere omgange med positive historier.

Oplev Christiansborg Slot på ny med MuseumsMysteriet

Senest er det nyheden om lanceringen af MuseumsMysteriet – det sjove museumsspil, som er en del af Useeum-app’en, der har været i mediernes søgelys.

Som partner i Useeum har vi haft en finger med i spillet, da vi har været ansvarlige for den tekniske udvikling af MuseumsMysteriet. Vi har udviklet det bagvedliggende administrationssystem, hvori museerne kan vedligeholde spillet, guidede ture m.m. som en del af deres formidlingstilbud i Useeum-app’en.

MuseumsMysteriet - Useeum

I MuseumsMysteriet skal børn og legesyge voksne hjælpe Professor Blom med at stoppe den drilske Heidenreich, der vil stjæle en af slottets uvurderlige skatte. Ved at løse de gåder, Heidenreich stiller, kan man til sidst samle nok ledetråde sammen til at kunne gætte på, hvad han påtænker at stjæle. I videoen nedenfor kan du se en lille smagsprøve på spillet.

MuseumsMysteriet blev officielt lanceret i uge 44, og der gik ikke længe, før flere medier reagerede på det nye spil til Christiansborg Slot / Useeum.

Først bragte MetroXpress historien om MuseumsMysteriet, og siden har Ekstrabladet også fulgt trop med en fin artikel.

Senest har vi i dag, d. 17.11.2016, fået en virkelig fin omtale i Politikens iByen-sektion med en tresiders anmeldelse. Politiken testede sammen med tre børn spillet i tirsdags, og de skriver bl.a. i deres anmeldelse, at børnene brugte næsten én time på spillet, og da spillet var vel gennemført, så ville de gerne fortsætte spillet ved at besøge andre museer.

App udvikling som bringer glæde

Som vi skrev for et par uger siden, er det ikke kun Useeum, som har fået positiv respons i medierne. Også Tadaa! er blevet taget godt imod. Med sin innovative tilgang til en delebilsordning har Tadaa! gjort det muligt for ældre at komme rundt på Als og mange andre steder i Danmark, hvilket 22 Nyhederne på TV2 havde et fint indslag om.

Vi bliver naturligvis både glade og stolte, når løsninger, som vi har været med til at skabe og udvikle, bringer glæde og bliver anerkendt hos brugerne.tadaa-car-m1

Vi kan også hjælpe jer!

Har din virksomhed en idé til eller behov for en app? Vi kan sammen starte en proces hen mod at skabe den app, I står og mangler.

Tag fat i os for at høre, hvad jeres muligheder er!

Måske det kan ende med, at det er jeres virksomhed, som ender med positiv omtale i 22 Nyhederne.