Skrevet af den

Makeable bag bestseller app – igen igen: Spar penge med ny madplans-app

Fie Fabricius Winter har gennem flere år delt ud af sine sparetips på bloggen ‘Mad For Fattigrøve’.

Makeable har nu hjulpet Fie med at tage projektet til næste niveau med en app, der gør det meget lettere at spare penge på madbudgettet.

Appen er tilgængelig til både iOS og Android – og var efter ganske få timer den bedst sælgende app i både App Store og Google Play.

Trods mange trofaste følgere, der glædede sig til lanceringen, kom den enormt positive modtagelse alligevel helt bag på Fie:

“Jeg er så stolt over, hvordan appen er blevet taget imod! I vores lille familie på fire kunne vi tidligere snildt bruge 5-6.000 kr. på mad. Nu bruger vi kun omkring 3.000 kr. om måneden.

Jeg kommer selv fra en socialt udsat familie. Derfor er jeg glad for, at appen kan være med til at give flere familier luft i budgettet til rejser, oplevelser og andet luksus.”

Hvad skal vi spise i aften?

Det spørgsmål kender vi alle sammen. I en travl hverdag kan det være svært at finde inspiration til nem og lækker aftensmad. Hvis man samtidig gerne vil holde sig inden for et budget, er udfordringen stor.

Sammen med Fie har vi derfor udviklet en app, hvor brugerne nemt og hurtigt får adgang til målrettede madplaner, opskrifter, indkøbslister, tips & tricks m.m.

mad-for-fattigrove

Brugerne får adgang til målrettede madplaner (single eller familie) direkte via deres telefon. Alle madplaner indeholder en komplet indkøbsliste, hvor man løbende kan afkrydse de varer, man har lagt i indkøbskurven. Det gør det nemt at planlægge og handle ind til ugens mad. Appen indeholder også opskrifter og store indbydende billeder af alle retter, som kan inspirere til at prøve nye ting i køkkenet.

Vi er i Makeable glade for at bidrage til Fies mission, som vi finder beundringsværdig – og ja, så er vi også super stolte over modtagelsen af appen!

Download Mad For Fattigrøve

Du kan hente Mad For Fattigrøve appen til både iPhone/iPad og Android. Appen koster 49 kr.