Skrevet af den

Lars fra Makeable til iOS 7 Tech Talks i Berlin

Apple afholder i disse måneder iOS 7 Tech Talks i 6 storbyer verden over. Karavanen kommer igennem San Francisco, New York, Tokyo, Shanghai, London og Berlin, og vi er glade for, at Lars fra Makeable er blevet inviteret til sidstnævnte by af Apple, når iOS 7 Tech Talks i dag rammer den tyske hovedstad.

iOS 7 Tech Talks strækker sig over 2 dage. Den første dag fokuseres der på applikationsudvikling dagen efter er det spiludviklernes tur til at få udvidet deres iOS-udviklerhorisont, når nogle at Apples dygtigste folk lukker op for godteposen og øser ud af deres viden. Vi har valgt at fokusere på “App Developer Day”, da det er her, Makeable har sine kernekompetencer.

De 6 byer iOS 7 Tech Talks bliver afholdt i

Den generelle agenda for iOS 7 Tech Talks er at give iOS-udviklere fra hele verden et hidtil uset indblik i udviklingen af apps til iOS 7 gennem praktiske kodetips og -tricks, og den helt unikke mulighed for at lave pair programming med Apples allerdygtigste udviklere.

I løbet af dagen afholdes der 8 hovedsessions, som omhandler alt fra hvordan man får mere ud af iOS 7’s nye designstandarder og muligheder med eksempelvis Text Kit og Motion Effects, over indblik i optimal brug af Apples nye 64 bit A7 CPU’er til insiderviden omkring hvordan Apple udvælger featured apps på App Store samt indblik i hvordan du får mest markedsføringsværdi ud af App Store generelt.

Programmet for dagen kommer til at bestå af følgende 8 sessions

  • App Developer Day Kickoff
  • User Interface Design for iOS 7 Apps
  • Architecting Modern Apps, Part 1
  • App Store Distribution and Marketing
  • Architecting Modern Apps, Part 2
  • Integrating iOS 7 Technologies
  • Security and Privacy in iOS 7
  • Hidden iOS 7 Development Gems

Desværre tillader Apple hverken live-blogging eller publicering af billeder fra arrangementet, så hvis du vil vide mere om iOS 7 Tech Talks, så klik ind på Tech Talks-websitet, hvor du også kan læse mere om programmet.

Hvis du vil høre mere om iOS 7 Tech Talks, eller om udvikling af iPhone og iPad apps generelt, så tøv ikke med at tage fat i Mads eller Lars. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål og sparre med dig om, hvordan du som virksomhed kan nå ud på de mobile platforme gennem apps.