Skrevet af den

Makeables iPhone app i top-3 på App Store

Vi har udviklet et lille, men ganske nyttigt, iPhone-app: En pakkeliste, så du husker at få det hele med, når du skal på ferie. Applikationen er blevet taget rigtigt godt imod – og allerede 5 dage efter lanceringen (10.02.2012) i App Store, er den det 3. mest købte app i Danmark.

Pakkeliste til iPhone

Applikationen tilbyder som eneste danske app at hjælpe rejsende med at holde styr på alt det, der skal pakkes til en ferie eller rejse. Dette inkluderer bl.a.:

  • En komplet pakkeliste med omkring 100 emner fordelt på 5 kategorier
  • Mulighed for selv at tilføje og slette kategorier og emner
  • Valg af ikon for kategori
  • Nemt overblik over hvad der er pakket
  • Overblik over hvor mange ting, der mangler at blive pakket
  • Download applikationen her. Den koster 6 kroner.

Hvordan endte vi i top-3 i App Store?

Vi lagde en strategi fra starten af med en målsætning om at ende i top-10. Strategien gik ud på at bygge en relativ simpel, nemt anvendelig og nyttig applikation, og derefter at sprede budskabet gennem Makeables Facebookside og andre sociale medier. Derudover indgik vi i samarbejde med to eksterne og relevante websites, som henviste til applikationen på forskellig vis.

Og så lancerede vi applikationen lige op til vinterferien, hvilket sikkert heller ikke har været helt uvæsentligt.

Screenshots fra applikationen

Herunder kan du se tre screenshots fra applikationen. De kan ligeledes findes i større udgave på applikationens side på iTunes.

Screenshots fra applikation

 

Udvikling af iPhone og iPad Apps

Sidder du med en oplagt idé til udviklingen af en iPhone App, så tag kontakt til os. Vi vil gerne hjælpe dig videre helt fra den første konceptudvikling til mere hands-on udvikling af din iPhone og/eller iPad applikation.