Skrevet af den

Er jeres mobile app klar til iOS 9?

Så er det igen den tid på året. Om kort tid udgiver Apple deres nyeste udgave af operativsystemet iOS. Er din virksomheds app(s) klar til denne opdatering?

Ja, det burde ikke komme som en overraskelse, men alligevel oplever vi, at det for mange gør. Apple forventes at offentliggøre deres kommende iOS 9 til iPhone og iPad i morgen d. 09.07.2015 kl. 19.00 dansk tid – følg med her live.

Tilbagevendende begivenhed

Til trods for at Apple er kendt for at være meget hemmelighedsfulde omkring nye opdateringer og produkter, så bør det ikke være en overraskelse, når Apple (efter alles forventning) i morgen fortæller, at deres kommende iOS 9 er klar til download d. 16.09.2015 – præcis én uge efter eventet i morgen.

Sådan har det været lige siden iOS 4 – efteråret og ofte i midten af september er lig med den årlige opdatering af iOS til iPhone og iPad.

Apps ikke klar til nyt iOS

I Makeable hjælper vi traditionen tro vores kunder med at teste for de nye versioner af iOS, så vi i kan danne os et overblik over, om alt fungerer som det skal i app’en.

Ofte oplever vi, at det er nødvendigt med rettelser, så apps fortsat fungerer på det nye operativsystem. Dog oplever vi også ofte, at apps vi bruger – selv fra kendte virksomheder – ikke er klar til kommende versioner af iOS. Så spørgsmålet er igen: Er jeres mobil app klar til iOS 9? 

Vi har allerede testet flere betaversioner af iOS 9, og venter nu spændt på, at Golden Master versionen (den endelige test-version) bliver tilgængelig, så vi kan foretage de sidste tests inden iOS 9 bliver klar til download for alle.

iPhone 6S, Apple TV og iPad Pro mv.

Det forventes også, at Apple i morgen offentliggør deres nyeste iPhone – denne gang iPhone 6S.

Den vil ligne den iPhone 6 vi kender, men med få opgraderinger, herunder muligvis et 4K kamera + en ny og forbedret touch skærm.

Den nye skærm vil gøre det muligt at interagere med forskellige typer af tryk: Et standard tryk og et hårdere/dybere tryk. Dette kendes allerede fra skærmen på Apple Watch. Denne nye tredje dimension kan bruges til at gøre det endnu bedre for brugere at interagere med apps.

Hvad kommer der ellers? Ja, det er her vi ofte – modsat iOS – kan være lidt mere spændte. Rygterne lyder på et nyt Apple TV, en iPad Pro mv.

Følg med på Makeables blog – vi laver en blogpost senere på ugen, hvor vi fortæller nærmere om vores test af iOS 9 Golden Master, og hvad den nye iPhone 6S har at byde på – samt hvad Apple ellers offentliggør af interessante ting i morgen.