Skrevet af den

DHL 2017: En dag med sol, pølser og gode ben

Fællesbillede af Makeable

Onsdag deltog Makeable traditionen tro i det storslåede løb i Mindeparken i Aarhus: DHL Stafetten. Benene var bedre end nogensinde før, og vi havde en hyggelig og aktiv dag i solen.

Makeable-familien er vokset stødt igennem årene, og i år stillede vi med hele tre hold til DHL 2017. I 2016 stillede vi to hold og i 2015 et enkelt.

Efter fyraften satte vi derfor kurs mod Mindeparken med gasgrill og pølser under armen og et par sommerfugle i maven.

Vores telt var perfekt placeret på den sidste opløbsstrækning mod mål og lige efter turens stejleste bakke. Det var derfor meget motiverende at holde tempoet oppe på rutens sidste meter til lyden af hujende og klappende holdkammerater på sidelinjen.

Nogle havde endda overskud til at nappe en hotdog med på vejen..

Et rekordsættende år

Udover at være året med hidtil flest deltagere blev der også sat sportslige rekorder. Blandt andet satte næsten alle Makeable-løbere personlig rekord på distancen. Vores hurtigste hold løb over et minut hurtigere end sidste års hurtigste hold med en tid på 1:51:32. En tid der giver holdet en plads som nummer 39 af dagens 1.427 hold.

I år havde vi ligeledes oprustet på flag-fronten idet vi både havde et nyerhvervet beachflag samt et 8 meter højt teleskopflag til at pryde vores plads på den enorme DHL-plads.

Aftenen sluttede af på ægte lejrbålsmanér med grill, øl og guitarspil. Godt trætte, mest i benene, vendte vi næserne hjem efter et flot festfyrværkeri.

Vi vender stærkt tilbage til DHL 2018!